• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam wszystkie grudniowe mamy :D ja również urodziłam w grudniu 2010 :) mój maluszek właśnie wszedł w 3 miesiąc... ahhh jak ten czas szybko leci. Mi ciągle się wydaje jakbym niedawno urodziła heh. Oczywiście gratuluję innym mamusią :)

reklama
DiamoundGloss witaj wśród grudniówek! :) Miło że do nas dołączyłaś :)

Gufi mam nadzieję, że problemy żołądkowe już się kończą w końcu niedługo magiczna granica 3 miesięcy :)

Gabriella zawsze możesz umieścić na zdjęciu znak wodny z twoim nickiem to nikt nie wykorzysta twoich zdjęć. Ja zawsze na Allegro zamieszczam znaki wodne po tym jak facet wystawił telefon i zamieścił zdjęcia, które ja zrobiłam.

Gabriella zawsze możesz umieścić na zdjęciu znak wodny z twoim nickiem to nikt nie wykorzysta twoich zdjęć. Ja zawsze na Allegro zamieszczam znaki wodne po tym jak facet wystawił telefon i zamieścił zdjęcia, które ja zrobiłam.
no niby tak ale całego internetu nie pilnujesz i każdego forum
może na jakimś forum innym 'zapisze się taka' pod Twoim nickiem!!! np. z BB
różne świry są na świecie

kiedyś wstawiałam fotki ale teraz mam stracha i jak wstawiam to :) bez głowy :)

Hej mamuśki,
Ja dziś znów bez spacerku, ale Madzia weranduje się przy okienku:-) Dziś udało nam sie z Julcia pomalować naszego aniolka dla Madzi i wyszedł fajnie (oczywiście jak na robotę kompletnego beztalencia-Mnie i bardzo utalentowanej 7-latki patrz Julcia:-)).
Wczoraj upiekłam swój 1 w życiu chlebek i wyszedł dobry, kumpela się ze mnie śmiała, że zaczynam świrować, ale chyba tak jest jak chłopa w domu brak:-).
Chciałam się jeszcze pochwalić moją starszą córcią, musi nauczyć się na pamięć do środy wiersza Brzechwy "hipopotam" wczoraj zaczęłyśmy się uczyć i wyobraźcie sobie ku mojemu zdumieniu okazało się, że ona już na pamięć to zna. Nauczyła się gdy słuchała jak się czytało, czyli po jakiś 4 razach przeczytania moja dziecina zna na pamięć cały wcale nie krótki wierszyk. Jestem z niej bardzo dumna:-)
Wiolcia Kris jak zwykle na zdjęciu wymiata:-)

joamar - dzieci maja niesamowita pamiec :) moja Nina kiedys nauczyla sie calej ksiezeczki na pamiec. czytalysmy ja przez pare dni bez przerwy i ona kiedy mowi: teraz ja Ci przeczytam mamo. i z pamieci wyrecytowala!!! to bylo jakies 8 zwrotek czterowersowych :D

Wiolcia - Krzys jest przeslodki :)))) ja tez mam nadzieje, ze te brzuszkowe sprawy skoncza sie z wybiciem 3 m-ca. bo jesliby odjac te problemy, to Alicja jest zlotym dzieckiem - nie placze, ciagle sie smieje, umie sie zajac soba, zasypia wszedzie :) no moze jeszcze tylko za czesto w nocy sie budzi ;) wlasnie kimnela w lezaczku

ja zrobilam sobie paznokcie, bo jutro do pracy sie wybieram. ze spaceru dzis zrezygnowalam, bo i tak codziennie dwa razy wychodze, wiec w niedziele mamy dzien lenia :) obiadek mam z wczoraj. z domowych obowiazkow czeka mnie tylko prasowanie.

Joamar bardzo zdolną masz córę!

Gufi trzymam kciuki, żeby problemy z brzuszkiem przestały wam doskwierać. Krzysiowi kolki minęły przed skończeniem 3 miesiąca i oby tak było też w waszym przypadku.

Wiecie weszłam na lipcówki (moja bratowa rodzi w lipcu) i niby nie tęskniłam za ciąża do czasu oglądania zdjęć dziewczyn z brzuszkiem. Fajnie było!:) Młody szalał w brzuszku, jadło się co sie chciało (hehehe) i czekało z niecierpliwością na kolejna wizyte u ginekologa. Brakuje mi tego troszkę :) Jak mi zacznie doskwierać tesknota za tym to czas na drugie dziecko :) Czyli może gdzieś za 2 lata ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry