• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiola Super fotka maluszka jak zwykle :)

Yvona A chrzciny minęły szybko,najpierw msza o 12,pozniej chrzest po mszy.Pozniej do domu obiad salatki,wedliny,wodka hehe malo ludzie pili i ostatni goscie wyszli okolo 21.Mikos byl grzeczny caly czas w kosciele zasnal na poczatku mszy,a w domu spal 2 razy chwilke.

reklama
super ze masz juz chrzciny za sobą:)

a ja zapomnialam powiedziec ze zrobiłam sałatke z bananem, selerem i jabłkiem-nie pamiętam która z Was ja podała na kulinarnym i powiem szczerze pyszna. Nastepnym razem dodam orzechy to juz wogole wypas bedzie:)

czesc. tylko się witam i spadam.
wiolcia mi brakuje czasami tych brzuszkowych czasów też...
a w ogóle to mam doła ale może jak będę miała chwile to na zamkniętym napiszę co się dzieje...

Czesc kochane.Tak was dzisiaj podczytuje ale nie mialam jak popisac bo albo bylo cos do zrobienia albo Jas mnie potrzebowal:tak:
Ale napisalam w koncu prosbe o roczny bezplatny:tak:Bo nawet przez chwile nie pomyslalam zeby Jasia z kims obcym zostawic:no:No coz trzeba bedzie zacisnac pasa:sorry2:
Wiolcia ja ci powiem ze dzis tez wspominalam ciaze i zatesknilo mi sie za tym stanem:tak:Jedyny moment w zyciu kiedy mozna sie cieszyc z duzego brzucha:-)

Joamar ja tez bym byla dumna:tak:

Gosia choc nie wiem o co chodzi i nie wiem jak sie dostac na zamkniety to trzymam kciuki by bylo lepiej;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczornie:)

coś cichutko...czyżby wszystkie oglądały x factor:)

ja dzisiaj umieram...strasznie połamana jestem. Okropnie boli mnie kręgosłup i to w dwóch miejscach! Stwierdzam, że to od tych ćwiczeń 6W i na razie nie będę ćwiczyć...starość nie radość ehhhhhh

rodzice kupili mi dzisiaj zaległy prezent urodzinowy i strasznie jestem szczęśliwa bo dostałam z apartu taką bransoletkę z kolekcji beads Apart - Srebro, biżuteria srebrna - Bransoleta beads - zestaw
mi się one już od dawna straaaasznie podobały, ale cena jest dość powalająca i tak chodziłam jak pies koło jeża...co prawda na razie mam tylko samą bransoletkę i trzy kuleczki w tonacji brązowo-czarnej, ale S. zapowiedział, że dokupi mi kilka kuleczek:)))
cieszę się jak głupia:)

gosia to wchodź na zamknięty i powiedz co masz za problem - może uda nam się poprawić tobie humor:)
ciekawa jestem jak tam Cyprianek cristalrose na chrzcinach?

reklama
mamuśki,
czuje się, jakby mnie ktoś traktorem przejechał! albo walcem!!
o 12 wyszliśmy z domu po meble i wróciłam po 18! Całe szczęście, Ze Adas z Wikunia dali radę i obyło się bez marudzenia i płaczy. adaśko bawił się w wózku albo spał, nakarmiłam go 2 razy i ok.
W mieszkaniu mamy jedną ścieżkę, którą można chodzić. Ani kroku w bok, wszędzie pudła, kartony, walizki. Jak pomyślę, że jeszcze pierdoły do kupienia - lampy, dekoracje, zegary, kosz na pranie....
Jutro kolejny dzien harówka - szczepienie, odbiór kluczy, spotkanie z dyrektorem mam ( a nie znam człowieka, bo jest nowy!!) no i przeprowadzka. No i jeszcze lodówka i pralka jutro do odbioru...
chętnie kupię kilka godzin:)

Wiolcia ja ci powiem ze dzis tez wspominalam ciaze i zatesknilo mi sie za tym stanem:tak:Jedyny moment w zyciu kiedy mozna sie cieszyc z duzego brzucha:-)
oj nieeee, ja nie lubie byc w ciązy. Mogę rodzić, ale w ciązy być to niekoniecznie....

coś cichutko...czyżby wszystkie oglądały x factor:)

rodzice kupili mi dzisiaj zaległy prezent urodzinowy i strasznie jestem szczęśliwa bo dostałam z apartu taką bransoletkę z kolekcji beads Apart - Srebro, biżuteria srebrna - Bransoleta beads - zestaw
mi się one już od dawna straaaasznie podobały, ale cena jest dość powalająca i tak chodziłam jak pies koło jeża...co prawda na razie mam tylko samą bransoletkę i trzy kuleczki w tonacji brązowo-czarnej, ale S. zapowiedział, że dokupi mi kilka kuleczek:)))
cieszę się jak głupia:)
mnie też cieszą takie trafione prezenty:D
owszem, oglądałam X FACTOR:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry