Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj prawdę mówisz trzeba sobie radzić, ja to już nawet nie wiem do kiedy będę sama, a dziś miał już być w domku, na szczęście z 10.04 termin zmalał do około 28.03. Pożyjemy zobaczymy, kiedyś wróci na pewno.My już sami w domu. M właśnie wyjechał na kolejny tydzień do pracy. No nic, trzeba sobie jakoś radzić.![]()
Wikunia się cieszy, że będzie miała pokój tylko dla siebie - kupiliśmy dzis dywan, biureczko i krzesełko nowe, więc szalała z radości, do czasu gdy ... padła i poszła spaćAntylopka ja to niecierpie przeprowadzek-ale jak juz sie rozpakuje pudla w nowym mieszkaniu to tak fajnie. a jak sie dzieciom podoba nowe lokum??
powiem wam, że siedzenie w domu zmienia ludzi... mój mąż właśnie powiedział "cholera, ide się kąpać, a teraz ten nowy serial leci" !!! SZOK!!!!!!! on nawet ogląda "prosto w serce"!! zawsze mi mówił, że mi ITI i TVN pranie mózgu robią, a teraz? dobrze, że ma tylko 2 tygodnie urlopu...Moje obie królewny już śpią a ja właśnie zasiadłam do x-factora, a później sprawdzę ten nowy serial na TVN i spać.
Krolcia a twoj M to czesto wyjezdza?Jesli mozna wiedziec...;-) Ale poradzisz sobie.Jakby co to masz nas:-)
Yvona dobreA najlepsze-a straz? Syna nie ma w domu
![]()