• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Olciu, śliczna bransoletka:-)
jakiś dziś senny dzień był, może przez tą zawieję:baffled:
a w ogóle za tydzień chrzest i nie mam co na siebie włożyć. He, myślałam , że jakims cudem moja figura wróci do stanu przedciążowego. Oczywiście nic z tego.

reklama
My już sami w domu. M właśnie wyjechał na kolejny tydzień do pracy. No nic, trzeba sobie jakoś radzić.:happy:
Oj prawdę mówisz trzeba sobie radzić, ja to już nawet nie wiem do kiedy będę sama, a dziś miał już być w domku, na szczęście z 10.04 termin zmalał do około 28.03. Pożyjemy zobaczymy, kiedyś wróci na pewno.
Moje obie królewny już śpią a ja właśnie zasiadłam do x-factora, a później sprawdzę ten nowy serial na TVN i spać.

ja z Ala "ogladamy" X-FACTOR-a a maz probuje uspic Paulinke ktora w dzien pospała prawie 3 godziny:)
Pewnie mu zaraz powie-ja nie chce spac, juz dzisiaj spałam;)
olcia fajne sa te bransoletki
Antylopka ja to niecierpie przeprowadzek-ale jak juz sie rozpakuje pudla w nowym mieszkaniu to tak fajnie. a jak sie dzieciom podoba nowe lokum??

Ostatnia edycja:
Antylopka ja to niecierpie przeprowadzek-ale jak juz sie rozpakuje pudla w nowym mieszkaniu to tak fajnie. a jak sie dzieciom podoba nowe lokum??
Wikunia się cieszy, że będzie miała pokój tylko dla siebie - kupiliśmy dzis dywan, biureczko i krzesełko nowe, więc szalała z radości, do czasu gdy ... padła i poszła spać:)

Moje obie królewny już śpią a ja właśnie zasiadłam do x-factora, a później sprawdzę ten nowy serial na TVN i spać.
powiem wam, że siedzenie w domu zmienia ludzi... mój mąż właśnie powiedział "cholera, ide się kąpać, a teraz ten nowy serial leci" !!! SZOK!!!!!!! on nawet ogląda "prosto w serce"!! zawsze mi mówił, że mi ITI i TVN pranie mózgu robią, a teraz? dobrze, że ma tylko 2 tygodnie urlopu...

a ja dla odmiany nie ogladalam ani X-factor ani nowego serialu ;) na serial nawet mialam ochote, ale Ninke usypialam. a Xfactor ogladac nie bede, bo nie lubie wojewodzkiego ...

teraz dopiero odpale tvn, bo czeka na mnie gora prasowania. a w dzien pospalam godzinke, wied jestem rzezka :D

Olcia
bransoletka bosssssssssssssssssssssssssska
ale i cena :) fajniutka
Ja jestem z tych co lubią kupować ale żal im tak dużej kasy na taką 'pierdę' ale gdyby to był prezent od rodziców :) to czemu nie :).

Xfaktor oglądałam i nauczycielka i kolo od Niemena ehhhhhhhhh podobało mi się. A seriali staram się nie oglądać bo to..... ale sie przyznam że na wspólnej mnie wciągło odkąd Marta ma romansa z pilotem:).

-----------------------------
Nasza noc dziś przerąbana! Adaś obudził się pierwszy raz już o 21.30!!! a potem 23-1-3-4 i właściwie już nie usnął tylko drzemał. Ehhh ledwo żyję a jeszcze na kontrolę mam iść z nim a jestem sama z dwójką ehhhh

Witamy się po weekendzie u dziadków :) Fajnie było, Pucek zrobił furorę - bo grzeczny był, z wszystkimi gadał i do każdego się śmiał ;) A jak wczoraj wróciliśmy do domu, to tak się ucieszył, że przez pół godziny buzia mu się nie zamykała - już mu przestałam odpowiadać, bo nie było sensu - nie udawało mi się wbić ;)

A dziś przenosimy się do drugiego pokoju. Do tej pory wszystko robiliśmy w jednym, a teraz Franek poznaje swój docelowy pokój. Bo pewnie od przyszłego tygodnia będzie tu spał. Uznaliśmy, że skoro w nocy budzi się od dwóch miesięcy tylko raz, to równie dobrze można się do niego przejść do drugiego pokoju na karmienie. Dostaliśmy od rodziców elektroniczną nianię i będziemy próbować, co z tego wyjdzie :)

Franek powoli zasypia, Mąż już w pracy i ja też się do pracy zabieram.
Dobrego dnia! :)

Dobry
Ja podziebiona po wczorajszych pociagowyuch wojażach. Byliśmy u chrzestnych a szybciej było nam pociagiem...Tylko, ze sie spóznił powrotny i ja dzis obłozone gardło i katar. Dzieci zdrowe tfu tfu tfu. Mały od chrzestnej ciuszki podostawal po jej synku, ja dostałam grzybki, zurawinke do herbatki i pudełko po herbatce. Po calej rodzinie łaże i zbieram hi hi hi hi hi.

reklama
Witam się równiez poweekendowo:)

Co do seriali to ja oglądam (jak mi się uda) "Na Wspólnej" ale powtórkę bo o 20 to u mnie nie czas na tv - kąpania, usypiania, karmienia itp:pp
Wczorajszy ten "Przepis na życie" też mi sie podobał - szkoda mi jej było, popłakałam się na końcu;) hehe, lubie też You can dance i ten X Factor też fajny ale tylko urywki na VOD oglądałam bo nie wpuścili jeszcze na internet całego - fakt ten od Niemena mnie zabił!!! gościu niezły hehehe :DDDD Lubię też Ranczo - ale człowiek nie jest w stanie oglądać wszystkiego a rzucili teraz na raz wszystko, natomiat najlepszy serial poski który uwiebiam to "Usta Usta" a zagraniczny "Gotowe na wszystko" - oba genialne:-D

uciekam na sniadanko, póki Mila śpi - dziś nawet fajną noc miałyśmy - o 1 pobudka na jedzonko a póżniej dopiero o 6.40:)
miłego dnia;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry