• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć i czołem!
W weekend nie miałam czasu na forum, bo przygotowywałam zajęcia, więc nawet nie próbuję Was nadrobić.
Dalej jestem na diecie eliminacyjnej i powoli mam już dość. Monotonia posiłków mnie dobija. Jak myślę, o tym, że na śniadanie mam znów owsiankę na wodzie, to mi odbiera apetyt. A najgorsze jest to, że wysypka wcale nie znika - tzn. na nóżkach schodzi, ale pojawiła się nowa na brzuszku i na karczku :-( Jak do piątku nie będzie poprawy, to przechodzę na mm, chociaż bardzo mi żal.

reklama
Ćwietka
a pewna jesteś że ta wysypka jest od jedzenia? a nie np. od proszku? albo czegoś takiego?
ma za uszkami? mi kiedyś powiedział pediatra że jeśli jest uczulenie na coś pokarmowego to musi być za uszkami
jak za uszkami nie ma to nie jest od jedzenia
u Kai się sprawdzało :)
-----------------------------------------
BOdzinka
ja chyba przegapiłam NA CO Ty zbierasz te pudełka???
----------------------------------

lekarz kurna od 14.00 przyjmuje ;( a ja mam 13 nr na 15.00
chyba pójdę przed 14.00 jak Mąż zdąży wrócić i się spytam czy sie mogę wepchnąć pierwsza

Hello dziewcynki u nas noc minela tak jak zawsze,pobudki co 3h :/ Kiedy sie to zmieni?
Sarka ja wlasnie tez korzystam poki Mikos spi i jem sniadanko :) Ale ci fajnie ze tak dlugo spala :)

Ćwietka
a pewna jesteś że ta wysypka jest od jedzenia? a nie np. od proszku? albo czegoś takiego?
ma za uszkami? mi kiedyś powiedział pediatra że jeśli jest uczulenie na coś pokarmowego to musi być za uszkami
BOdzinka

chyba pójdę przed 14.00 jak Mąż zdąży wrócić i się spytam czy sie mogę wepchnąć pierwsza

Za uszkami ma :-(

jakiś cud
mój Adas (co prawda na 15 minut ale jednak) sam usnął!!!
leżał na macie i zaczął płakać dałam smoczka, patrze a on śpi!!! i to na plecach!!!
cud jakiś

Ćwietka
więc to raczej od jedzenia :( tylko dziwne że nie mozesz 'trafić od czego' ???

Ćwietka
BOdzinka

Decoupage na nich robie. Na watku uzdolnione grudniówki wrzuciłam.
A co de seriali to teraz jakoś nic mnie nie wciaga...Wczoraj taka zmęczona bylam, że nawet "Ranczo" przegapiłam...Kryminalnych zagadek nawet nie ogladam bo zapominam kiedy lecą...A Ranczo to mój ukochany serial. 39 i pol bym obejrzala bo jakos nigdy mi sie nie udało bo za póżno leciał...

hej

ja jestem zmartwiona. Oliwka w nocy miała 38,4 (po odjęciu 0,5 wychodzi 37,9). Dałam jej panadol i juz więcej jej nie narosła. Teraz ma 36,5. Nic jej nie jest tzn nie ma kataru, nie kaszle, nie wygląda na chora...

cwietka strasznie Tobie współczuję. Doskonale wiem, co to znaczy jak dziecko ma wysypkę, a Ty nie wiesz od czego...

Dzień dobry.
Mój maruda się zrobił:confused2:. W piątek byli u nas znajomi na noc i maluch mi się rozregulował. Masakra teraz. Może uda się za kilka dni, że wbije się z powrotem w poprzedni rytm:tak:.

Nasze malutkie osiedle 6 bloków było w takiej ciszy osadzone:cool2:, na odludziu, daleko od gwaru, a teraz trzy budowy w około:wściekła/y:. Jedno kończą to budują następne. Warkot maszyn i przeklinający robotnicy chyba nigdy się nie skończą:no:, okna dosłownie nie można otworzyć, takie mięso idzie:crazy:. A starszak w takim wieku, że zaraz podłapie.

reklama
Hej
Krolcia, ja tez na placu budowy... tylko u nas ulice przebudowują, ale mój blok niedaleko stoi:no: na razie wszystko rozkopane, samochody jeżdżą, a piesi jak zwykle poszkodowani.... Żeby przejść przez ulice muszę kawał drogi nadrobić:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry