Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
? Niektóre to widać, że powstały z imienia ale są też takie, które z imieniem nie mają wiele wspólnego. Skąd więc missiiss, renczysia czy bodzinka?
.A moj jak najbardziej od imienia hi hi hi hi. Ja mam na imie Bogna, mowia na mnie Bodzia albo Bodzinka własnie:-)Wiele razy się zastanawiałam nad niektórymi nickami. Skąd taki a nie inny? Niektóre to widać, że powstały z imienia ale są też takie, które z imieniem nie mają wiele wspólnego. Skąd więc missiiss, renczysia czy bodzinka?
Nad swoim wiele nie myślałam, powstał od mojego imienia.

akurat krolcia nie kojarzy mi się chyba z żadnym imieniem no najwyżej Karolcia, mój nick powstał z panieńskiego nazwiska oczywiście przekształconegoWiele razy się zastanawiałam nad niektórymi nickami. Skąd taki a nie inny? Niektóre to widać, że powstały z imienia ale są też takie, które z imieniem nie mają wiele wspólnego. Skąd więc missiiss, renczysia czy bodzinka?
u mnie prawie to samo, ale akurat teraz leży i ćwiczy brzuszko więc trochę przysiadłam do waswitam
ja po zabiegu-paznokcia kawalek usuniety-mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej
kurde co jest Ala pozwala mi Was nadrobic ale napisac juz nie zdąrze![]()
ewa ciesz się że się śmieje i gada a nie płacze, toż jedna pociecha kiedy dzidzia jest tak zadowolona i szczęśliwa życiemCzy ktoś wie, gdzie na dziecku jest przycisk "off"? Franek gada jak najęty, nie da się go zatrzymać. Śmieje się sam z siebie i gada dalej...
olcia a może to zwykła trzydniówka? moja starsza nigdy jej nie przeszła a jak słyszałam uprzedzano mnie o możliwości gorączki bez przyczyn od 1 do 3 dnihej
ja jestem zmartwiona. Oliwka w nocy miała 38,4 (po odjęciu 0,5 wychodzi 37,9). Dałam jej panadol i juz więcej jej nie narosła. Teraz ma 36,5. Nic jej nie jest tzn nie ma kataru, nie kaszle, nie wygląda na chora...
Obudzil sie dopiero o 4.00 na karmienie a o 19.00 poszedl spac.Pozniej sie zastanawialam czy dobrze zrobilam ze go na spiaco nie nakarmilam.
I okazalo sie ze to miejsce po wyrwaniu zaczelo gnic.Musiala mi znieczulic, wyczyscic i przepisala antybiotyk.No ale jak juz przestaje bolec to az zyc sie chce
A moj jak najbardziej od imienia hi hi hi hi. Ja mam na imie Bogna, mowia na mnie Bodzia albo Bodzinka własnie:-)![]()

Wiele razy się zastanawiałam nad niektórymi nickami. Skąd taki a nie inny? Niektóre to widać, że powstały z imienia ale są też takie, które z imieniem nie mają wiele wspólnego. Skąd więc missiiss, renczysia czy bodzinka?
aha jakoś tak zawsze mówię że jak leży na brzuszku to ćwiczy ten brzuszek choć przecież ćwiczy szyjkęWrublik jak ona lezy i cwiczy brzuszek? czyli ze na brzuszku?? bo Arlena jak lezy na brzuchu to ja musze siedziec przy niej gdyz mi sie przewraca na boki na plecy itd a potem beczy bo sie boi %)