• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wiele razy się zastanawiałam nad niektórymi nickami. Skąd taki a nie inny:eek:? Niektóre to widać, że powstały z imienia ale są też takie, które z imieniem nie mają wiele wspólnego. Skąd więc missiiss, renczysia czy bodzinka?

Nad swoim wiele nie myślałam, powstał od mojego imienia:laugh2:.

Wiele razy się zastanawiałam nad niektórymi nickami. Skąd taki a nie inny:eek:? Niektóre to widać, że powstały z imienia ale są też takie, które z imieniem nie mają wiele wspólnego. Skąd więc missiiss, renczysia czy bodzinka?

A moj jak najbardziej od imienia hi hi hi hi. Ja mam na imie Bogna, mowia na mnie Bodzia albo Bodzinka własnie:-):-D

bry!
taaakie słoneczko za oknem a mi nie chce się tyłka ruszyć, poproszę o porządnego kopa bym wyszła na spacer, tylko mi to słoneczko tak oczy męczy, że po ostatnich spacerach wracałam do domu dosłownie płacząc

akurat krolcia nie kojarzy mi się chyba z żadnym imieniem no najwyżej Karolcia, mój nick powstał z panieńskiego nazwiska oczywiście przekształconego
witam
ja po zabiegu-paznokcia kawalek usuniety-mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej
kurde co jest Ala pozwala mi Was nadrobic ale napisac juz nie zdąrze:)
u mnie prawie to samo, ale akurat teraz leży i ćwiczy brzuszko więc trochę przysiadłam do was

Czy ktoś wie, gdzie na dziecku jest przycisk "off"? Franek gada jak najęty, nie da się go zatrzymać. Śmieje się sam z siebie i gada dalej...
ewa ciesz się że się śmieje i gada a nie płacze, toż jedna pociecha kiedy dzidzia jest tak zadowolona i szczęśliwa życiem
hej

ja jestem zmartwiona. Oliwka w nocy miała 38,4 (po odjęciu 0,5 wychodzi 37,9). Dałam jej panadol i juz więcej jej nie narosła. Teraz ma 36,5. Nic jej nie jest tzn nie ma kataru, nie kaszle, nie wygląda na chora...
olcia a może to zwykła trzydniówka? moja starsza nigdy jej nie przeszła a jak słyszałam uprzedzano mnie o możliwości gorączki bez przyczyn od 1 do 3 dni

Witam:-)U nas w nocy niespodzianka bo obudzilam sie ok 1.00 tak jak zazwyczaj budzi sie Jas a on spi:sorry:Obudzil sie dopiero o 4.00 na karmienie a o 19.00 poszedl spac.Pozniej sie zastanawialam czy dobrze zrobilam ze go na spiaco nie nakarmilam.

Wczesniej wam pisalam ze w PL wyrwalam 8-emki i od tego czasu non stop jestem na przeciwbolowych bo glowa, uszy, gardlo bola niemilosiernie wiec zmuszona bylam tu pojsc do dentysty:confused2:I okazalo sie ze to miejsce po wyrwaniu zaczelo gnic.Musiala mi znieczulic, wyczyscic i przepisala antybiotyk.No ale jak juz przestaje bolec to az zyc sie chce:tak:

Milego dzionka:-)

Mam na imię Renia,moja była szefowa ma na imię Czesława i koleżanka która ze mną pracowała mówiła do mnie Renczyslawa,Renczyska itp no i od tego powstała Renczysia hehehheheehehe

dziendobry a ja w sumie nie wiem skad wzielam moj nick kiedys myslalam myslalam i wymyslilam taki, podobalo mi sie imie Salomea i to jest jedna z wersji,
Olcia ja niestety sie nie znam kompletnie na takich przypadkach i znajac zycie dzwinilabym do pediatry hehe ktory i tak uwaza mnie za walnieta mamuske ;)

U mnie znowu snieg napadal grrr a w kwietniu chcemy jechac i niewiem czy stopnieje bo jak nie to bedziemy w kropce :// opony mamy z kolcami.. :(

Wrublik jak ona lezy i cwiczy brzuszek? czyli ze na brzuszku?? bo Arlena jak lezy na brzuchu to ja musze siedziec przy niej gdyz mi sie przewraca na boki na plecy itd a potem beczy bo sie boi %)

Moge sie zalozyc ze kot wlazl mi do lozeczka a nie chce mi sie isc na gore(uroki wielopoziomowego domu)

reklama
Wrublik jak ona lezy i cwiczy brzuszek? czyli ze na brzuszku?? bo Arlena jak lezy na brzuchu to ja musze siedziec przy niej gdyz mi sie przewraca na boki na plecy itd a potem beczy bo sie boi %)
aha jakoś tak zawsze mówię że jak leży na brzuszku to ćwiczy ten brzuszek choć przecież ćwiczy szyjkę :) ja też przy niej muszę siedzieć dlatego położyłam ją na kanapie koło biurka, tyle że Wiktoria nie przewraca się na boki - ja winię w tym szerokie pieluchowanie, ale cóż nauczy się przewracać się trochę później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry