Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nadzieję, że podobnie jak po pierwszym szczepieniu nie będzie żadnych "skutków ubocznych".
bo do soboty raczej zbędnych kg nie zrzucę

U mnie po pierwszym szczepieniu był spokój cały czas spała, teraz był płacz, ale o 19 ją położyłam dałam czopka i spała normalnie tzn do 4 bez przerwy.Joamar, współczuję!!! a po pierwszym szczepieniu jak było?? my mamy szczepienie w piątek, a w sobotę chrzcinymam nadzieję, że podobnie jak po pierwszym szczepieniu nie będzie żadnych "skutków ubocznych".
a ja dziś straciłam kupe czasu i nic na te chrzciny dla siebie nie kupiłam. Mąz ma bardzo różne godziny pracy ("porozwalane"), a w dodatku w środę czeka mnie poprawka u dentysty, że nie wiem, kiedy zdążę coś kupićbo do soboty raczej zbędnych kg nie zrzucę
![]()
ano nie można ufać własnemu dziecku. Pobudka była o 1.22hej:-)
Sun - to ładnie daje Ci mała pospać!!! mój zasnął o 19.30 i spodziewam się pobudki w okolicach 4.

i o 6.00