Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W zasadzie chyba jedyny jego minus to spory silnik, bo po ostatnich podwyżkach cen ropy pewnie to odczujecie, ale co zrobić
Sprawdźcie tylko czy pod maską są ślady rdzy, bo to tereny popowodziowe, a różnie to bywa z uczciwością sprzedawców - wiem z doświadczenia.Jest jeszcze takie maleńkie wklęśnięcie, ale już skostniałe.cristal no szybko się cypriankowi zrosło ciemiączko tym bardziej że nie podajesz wit.Dale może jeszcze nie do końca tylko Tobie się tak zdaje
![]()
Polecam http://www.weather.com/ - bardzo sprawdzalne prognozy, ale do 10 dni, nie więcej, bo pow. 10 dni to u wróżki chybadziewczyny macie jakies fajne stronki gdzie mozna sprawdzić długookresowa pogode???
Bardoz mnie ciekawi jak bedzie 3 kwietnia na chrzciny...
Wpisujesz najbliższe miasto z lotniskiem i go.Dawaj ;-)cristalrose - jakby co to mam namiar na dobrego pediatre w Łodzi![]()
niestetywitam
gabriella mam pytanko Czy Ty juz masz pełną zamrażarke ściągnietego pokarmu???

jejuHej dziewczyny,
U mnie dziś pozytywna wieść odebrałam Madzi wyniki i wszytko jest ok:-) przy okazji ją zważyłam i sukces waży 4390 czyli w tydzień przybrała 270g więc mój system 1 posiłku po cycku 90ml się sprawdza:-).

Ewa - fajny i duży samochód:-) Też by nam się taki przydał, bo nasza yariska malusia jestW zasadzie chyba jedyny jego minus to spory silnik, bo po ostatnich podwyżkach cen ropy pewnie to odczujecie, ale co zrobić
Sprawdźcie tylko czy pod maską są ślady rdzy, bo to tereny popowodziowe, a różnie to bywa z uczciwością sprzedawców - wiem z doświadczenia.

oj, mąż poczeka sobie hehe;-);-)

Ewa a ten samochód nie jest właśnie akurat dla większej rodzinki? bo to kombi?
My też rozglądamy się za kombi, ale mąż coś wspominał o bmw lub volvo. No i trzeba najpierw znaleźć odpowiedni kredyt, żeby i raty były do przyjęcia.
Cristalrose i co teraz z tym ciemiączkiem??
tym bardziej, że teraz mu jeszcze coś dziwnego na kciuku wyskoczyło - wygląda jak odcisk, ale nie jest to zgrubiały naskórek tylko twarda kulka pokryta skórą, wygląda trochę jakby mu się kostka złamała i tak wystaje
, ale to na pewno nie to, bo daje się dotknąć, a po złamaniu by raczej z bólu wył przy dotyku 
Na ostatniej wizycie stwierdziła: "ojej, ciemiączko szybko zarasta", jakbym nie zauważyła
, ale porady żadnej, tylko "sie zobaczy na następnej wizycie" (30.03) No ale raczej "sie nie zobaczy" bo już go nie ma....idę do jakiegoś normalnego lekarza
Ja zgłupiałam i mówie że ona jest firmy HIPP a ta ze acha i poszła szukac... a potem poprosiłam o herbatke na laktację to mi przyniosła herbatke na kolki jelitowe...