• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Co u was?

U mnie beznadzieja. Dowiedziałam się dzisiaj, że mąż dostał awans i wyprowadzamy się do Anglii. Jestem okropnie wściekła ;/

reklama
Nie martw się ja też jestem na granicy dwóch forów :) mam termin dzień po Tobie :)
no to co ja mam powiedzieć ;-) mam termin wyliczyłam kalkulatorem na 1.12 wiec wszystko moze sie zdarzyc :-D

To widzę, że ja jestem tu największa :) Przy wzroście 178 waże 78 kg. Wiem, że to za dużo, ale już teraz nie ma czasu na diety. Poprostu musze uważać żeby nie jeść za dwoje tylko dla dwojga :)
ja mam 173 cm i aktualnie 67 kg...o bozie jak to dziwinie mi się pisze ...przez oststni rok przytyłam 7 kg :) wyluzowałąm w pracy, mniej adrenaliny, mniej ćwiczeń i efekty:-D

Dzień dobry :-):-)

Święta święta i po świętach jak dobrze :-pbo były strasznie pracowite gdyż całe spędziliśmy u babci mojego męża:confused: a to dlatego że babcia w rozmowie telefonicznej przekazała mojej mamie że do niej nas nie puści bo tyle się napracowała i w ogóle takie tam ,a że moja mama jako bardzo ugodowy (uległym) człowiek powiedziała że się zgadza a mi że babcia jest osoba starsza i że to mogą być jej ostatnie święta więc powinniśmy jak najwięcej czasu z nią spędzać:dry: tylko ciekawe kiedy mam odwiedzić moich rodziców jak weekendy mam przez szkołę zajęte a na tygodniu robię teraz kurs:dry:
A jak już wyjeżdżaliśmy od babci to na pożegnanie powiedziała że wszystkie święta mamy u niej cale spędzać i nie ma żadnego jeżdżenia po rodzinie:wściekła/y: tym juz całkowicie przegięła:wściekła/y:
dlatego też w Święta Bożego Narodzenia spędzamy tu w domu:-p przecież nie będę tłuc się z takim maluszkiem 65km bo tak babcia chce:cool2:
a tak w ogole to nikt z rodziny p. nie wie, i nie prędko się dowie:cool:
olkale jak widać nie mam o tym zielonego pojęcia:zawstydzona/y:
no ja to też raczej nie mam pojęcia...tylko gdzieś wyczytałam, no i rozmawiałą ostatnio z kumpelą, mamauśką 8-miesięcznej Lenki, jaj gin też odradzał, ale farbowałą taką 10-minutową...też dziś kupiłam :) ;)

baska2243,Stefanka83,avani serdeczne Gratulacje dziewczyny:-):-):-):-)
nam sie udalo w 8 cyklu bo mam szczęście do 8;-) bo i prawko za tym razem zdałam:-D:-p

Co do wagi z jakiej startuję to wynosi ona 58kg przy 168cm wzrostu:tak: więc jak przybędzie mi jak ostatnio 12kg to będzie dobrze;-)
A przy mojej pierworodnej waga startowa to było 62 kg (waga końcowa 74kg) a ok 4 miesięcy po porodzie spadłam do 52 kg i tak utrzymywała się waga ponad rok a teraz to obżarstwo wychodzi :dry:
u Nas też 8 szczesliwa, też sie udało w 8 cyklu, zaraz po hsg ;)

agbar jak 7 tydzien to mama listopadowa bedziesz :)
olkale jakie te cwiczenia bedziesz w ciazy robila?? Bo ja tez chcetna :)
Joaska heheh tak sie cieszyl ze nie wytrzymal i wypeplal :)

kochana zaczęłam już dzisiaj, mam w domu orbiterka, więc spokojnym tempem (puls nie przkracza 110 uderzeń /min) z godzinę bede jeździła ( zamiast tego mozesz spacerek średnim tempem zrobić), jak się rozkręcę, tak za 2 tyg dołączę jeszcze ćw. na mięśnie ud i pośladków czyli przysiady w wąskim rozkroku, szerokim (plie), w wykroku i zakroku, no i w leżeniu na boku boczna strona ud, no i jak gin da zielone światło to skośne brzucha i Pilates bez mięśnia poprzecznego brzucha (tego którym wciagamy brzuch jak zapinamy rozporek) czyli mieśnie dna miednicy, ...tak by z godzinkę na ćwizenia dziennie poświęcić
Wybieram sie też an basen 2 razy w tyg po 45 min...

Ja się wzięłąm za studiowawanie i AWF kończę, zostały mi jeszcze 2 zjazdu w maju i we wrzesniu...muszę jakoś z wykłądowcami się dogadać an zaliczenia...by siatkówki czy noznej nie zaliczać :)

Dzień dobry

Ranny ptaszek się ze mnie zrobił i jak wcześniej z trudem wstawałam po 6 tak teraz czekam od 5 aż wszyscy wstaną. Za to w nocy śpię jak zając pod miedzą. Słyszę każde szurnięcie, sapnięcie, ciężko mi potem zasnąć---- a kot to mnie już doprowadza do szału. Dziś musiałam juniora do nas do łóżka wziąć bo rano kot postanowił akurat do jego pokoju się dostać i go obudził :baffled:

wczoraj zastanawialiśmy się z Ł. nad imionami dla dziecka :) nasze typy wrzucę na oddzielny wątek.

Kurcze same wysportowane szczuplutkie laseczki tu są. No aż kompleksów można się nabawić :rofl2:

KURCZE--- ALE MAM APETYT- ZJADŁABYM KONIA Z KOPYTAMI :) ooooj czarno widzę siebie za kilka miesięcy

Cicho dziś na forum

Ostatnia edycja:
hej laseczki :)
olkale kurcze fajne cwiczenia. Ja puki co robie 8 mminut na nogi...tak 2 x dziennie wiec razem 16 minut hehe
mamolka ja mam teraz apetyt na slodkie....no masakra...
Joaska kochana nie boj sie pyzrprowadzki :) Ja za M wyjechalam z 2 letnim dzieckiem....bylo mi ciezko bo czulam sie obco ale szybko sie zaklimatyzowalam. Tu jest naprawde lepiej niz w PL....przynajmniej ja tak mysle.
A do jakiego miasta sie wybieracie?? I kiedy??

Witam wszystkie grudnióweczki :):) W piątek zrobiłam teścik i wyszła kreseczka:) termin mam wg kalkulatora na 14 grudnia i chciałabym sie do was dołączyć. To moje 2 dzieciątko, pierwszy synem Adaś ma 2 latka i 8 miesięcy (jest z 29 lipca). Ja sama jestem z grudnia więc sentyment mam do tego miesiąca:) O tym, że jestem w ciąży w zasadzie wiedziałam już w tydzień po zapłodnieniu, to się czuje:) Czyż nie mam racji:):)

reklama
magdarado witaj wsrod grudniowek :)
Z Michalem tez wiedzialam ze bede w ciazy juz nastepnego dnia po zaplodnieniu hehe mialam takie przeczucie :)
Tym razem nie mialam i staralam sie nie myslec bo dlugo sie staralismy wiec nie chcialam sobie do glowy dobierac hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry