krolcia
Fanka BB :)
Proszę trzymajcie kciuki. Musimy Gabulkę położyć do szpitala przez te bakterie. Nie wiadomo na ile. Odezwę się jak wrócę do domu.:--
-(
Trzymamy.
Takie maleństwo w szpitalu to najgorszy koszmar:-(.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Proszę trzymajcie kciuki. Musimy Gabulkę położyć do szpitala przez te bakterie. Nie wiadomo na ile. Odezwę się jak wrócę do domu.:--
-(
szybkiego powrotu do zdrowiaProszę trzymajcie kciuki. Musimy Gabulkę położyć do szpitala przez te bakterie. Nie wiadomo na ile. Odezwę się jak wrócę do domu.:--
-(
wcisnęłam ten kciuk żeby zobaczyć co toWrzuciłam na "ważne".
Na pasku poniżej każdego posta masz taki kciuk z napisem "dzięki". Jeśli jakiś post Ci pomógł, możesz to kliknąć - wtedy pod postem pojawi się dopisek, że za niego dziękujesz, a w danych o Tobie jest zestawienie, ile razy Ty podziękowałaś i ile razy podziękowano TobieChyba to już raz wykorzystałaś, bo masz wpisaną przy "Dzięki!" jedynkę
![]()
kciukiProszę trzymajcie kciuki. Musimy Gabulkę położyć do szpitala przez te bakterie. Nie wiadomo na ile. Odezwę się jak wrócę do domu.:--
-(

ale zasneła w końcu i spała do 7.30 myślę że u nas to problem tej masci że ona sobie robi za długa drzemkę po południu ta spacerową - wczoraj spała od 14 do 18.30 i to ją juz budziłam na co nie była zadowolona:/Agbar, a spróbuj posmarować mu po jedzeniu przed spaniem dziąsła maścią na ząbkowanie. Będziesz wiedzieć, czy to przez zęby czy nie. U nas pomaga, jeśli Franek marudzi i nie może zasnąć, mimo że widać, że jest okropnie zmęczony.
No a dziś mgła na polu okrutna. Jak się nie rozwieje, to siedzimy w domu...
jakiej używasz maści?
Witam.;-)
No i kolejny dzień z poranną pobudką. Trzeba było młodego odwieść do przedszkola. Brakuje mi tej 1-2 godzin porannego snu. Mulenie mi się przez to włącza popołudniu.