• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wrzuciłam na "ważne".
Na pasku poniżej każdego posta masz taki kciuk z napisem "dzięki". Jeśli jakiś post Ci pomógł, możesz to kliknąć - wtedy pod postem pojawi się dopisek, że za niego dziękujesz, a w danych o Tobie jest zestawienie, ile razy Ty podziękowałaś i ile razy podziękowano Tobie :) Chyba to już raz wykorzystałaś, bo masz wpisaną przy "Dzięki!" jedynkę :)
wcisnęłam ten kciuk żeby zobaczyć co to
i wychodzi że podziękowałam komuś :)
tylko kurna nie wiem komu i za co:)
ale to nic, już jestem mądra :)
dzięki

tzn., teraz wcisnę pod Twoim postem dzięki? i Tobie podziękuję za wytłumaczenie?
fajne :*

Proszę trzymajcie kciuki. Musimy Gabulkę położyć do szpitala przez te bakterie. Nie wiadomo na ile. Odezwę się jak wrócę do domu.:-(:-(:-(
kciuki
obyście szybko wróciły ;*

witam i zaraz zmykam bo maluch się obudzil.
jestem padnięta!! agbar ja mam to samo co ty. Mikołaj budzil się w nocy co 2 godziny!! nie mam pojęcia co mu się nagle odmienilo, ale ja jestem wykończona. może jak mi da trochę dzisiaj odpocząć to wpadnę tutaj na dlużej. chociaż w zasadzie w ciągu dnia na niego nie narzekam, ale kto wie co mu się może odwidzieć hehe zresztą mam trochę rzeczy do zrobienia więc mam nadzieję, że się będzie lepiej zachowywał niż w nocy :-D

maga &&&&&&&&&&&&&

Maga jejciu kcuki!!! wracajcie szybko do zdrówka&&&&

krolcia kciuki za biderka&&&

agbar ja bym tu stawiała na to, że go to po prostu swędzi skoro jest niespokojny i widać coś nie daje mu spać to ja bym postawiła na to, że to właśnie to. Poproś lekarza o jakąś maść żeby się nie męczył...
Czasem tak jest z cycem, nie zawsze słuzy dziecku, więc nie martw się jak coś, wszak chcemy dla maluchów jak najlepiej:)

U nas tez te noce teraz do bani, tak ładnie mi Milcia spała, na cycu to już w ogóle super, a teraz ostatnio to ok 1,2 pobudka i potem druga ok 4! dziś się tak przebudziła o tej 4 że się chichrała hehe a ja wredna jej smoka na siłe wpychałam do paszczy żeby spała:sorry2: ale zasneła w końcu i spała do 7.30 myślę że u nas to problem tej masci że ona sobie robi za długa drzemkę po południu ta spacerową - wczoraj spała od 14 do 18.30 i to ją juz budziłam na co nie była zadowolona:/

U nas tez dzis brzydko, szaro, buro, i tylko 6 st. ale i tak idziemy nad Odrę, jest przecież jeszcze pies który musi pobiegać:/

witam

ostatnio trochę mało się udzielam, ale jakoś nie mam chęci na forum...z reszta na niewiele rzeczy mam chęci chyba jakiś przedwiosenny dołek mnie dopadł

Wczoraj byliśmy na drugiej i ostatniej dawce rota, a za tydzień na kolejną dawkę hexy... Oliwka znowu mało przybrała. Przez 4 tygodnie tylko 250 gr...waży teraz 5450, a ma 3,5 m-ca. Dziwi mnie to bo mleka mam bardzo dużo, a ona ostatnio bardzo ładnie jadła, więc byłam pewna, że około 6 kg już spokojnie ma...

poza tym coś jej charczy w nosku, ale tak głęboko, że nie mogę tego wydobyć. Wczoraj oczywiście powiedziałam o tym lekarce, a ona, że to ślina...jakaś niezbyt rozgarnięta była ta lekarka niestety bo Oliwka ślini się na potęgę już od bardzo długiego czasu, a coś jej w nosku zalega od 3 dni!

maga współczuję tego szpitala i trzymam kciuki za szybki powrót córci do domku!!!

Agbar, a spróbuj posmarować mu po jedzeniu przed spaniem dziąsła maścią na ząbkowanie. Będziesz wiedzieć, czy to przez zęby czy nie. U nas pomaga, jeśli Franek marudzi i nie może zasnąć, mimo że widać, że jest okropnie zmęczony.

No a dziś mgła na polu okrutna. Jak się nie rozwieje, to siedzimy w domu...

jakiej używasz maści?

Witam.;-)
No i kolejny dzień z poranną pobudką. Trzeba było młodego odwieść do przedszkola. Brakuje mi tej 1-2 godzin porannego snu. Mulenie mi się przez to włącza popołudniu:tak:.

mam tak samo - jak dzis Nina mnie zbudzila o 7.30, to nie wiedzialam co sie dzieje. gdyby nie ta pobudka, to pewnie Alicja jeszcze by pospala godzinke. ale nie narzekam, bo dzis mala spala pierwszy raz w miare ladnie tzn. 22-7.30 z jedna tylko przerwa na karmienie :D

u nas dzis pogoda sie popsula - zimny wiatr i tylko 5 st. chyba darujemy sobie spacery dzis. ja mam w planach zaraz posprzatac kuchnie, a potem prasowanko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry