Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tez się popłakałamP.S oglądałyście na DD o tej małej Laurze?((( poryczałam się jak głupia, matko co za biedne maleństwo
(( po słowach ojca "wszystkie moje marzenia dotyczą Laury...." myslalam że sie zapłaczę
((
, nie nadaję się to do zacytowania. Wiadomość, że policja złapała ojca oskarżonego o gwałt na 3,5 letniej córce wybił mnie z równowagi
! Jak można zrobić taką krzywdę takiemu maluchowi
!!! Normalnie bym zabiła gołymi rękami jak bym dopadła!dokładnie, nie mamy prawa narzekać, szkoda że dopiero takie "obrazy" otwieraja nam oczytez dzis ogladałam na tvn program o Laurze bardzo mi zal tej dziewczynkii jestem pelna podziwu dla rodziców. te od Wojtusia ciezkie dni zwiazane z zabkowaniem to pikus najwazniejsze ze te nasze dzieciaczki sa zdrowe a to ze placza i czasem juz mamy dosc to nic cieszmy sie ze sa z nami w pelni sil i daja nam tak popalic :-)
wiesz-że my mieliśmy z Wiktorem podobny problem bo był alergikiem własnie na Nutramigenie przepisanym przez wspomnianą panią dr. nie smakował mu czemu zreszta się nie dziwiłam i przeszliśmy na Pepti właśnie, niemiej jednak też smarowaliśmy mu bużkę masciami sterydowymi co teraz z perspektywy czasu wiem, ze podejmuje sie inne działania a nie po najmniejszej linii oporu która nie rozwiązuje i tak problemu...podsumowujac - tej pani juz podziękujemy, niech idzie kobita na emeryturę w końcu!!!

dokładnie, nie mamy prawa narzekać, szkoda że dopiero takie "obrazy" otwieraja nam oczy
cwietka szookwiesz-że my mieliśmy z Wiktorem podobny problem bo był alergikiem własnie na Nutramigenie przepisanym przez wspomnianą panią dr. nie smakował mu czemu zreszta się nie dziwiłam i przeszliśmy na Pepti właśnie, niemiej jednak też smarowaliśmy mu bużkę masciami sterydowymi co teraz z perspektywy czasu wiem, ze podejmuje sie inne działania a nie po najmniejszej linii oporu która nie rozwiązuje i tak problemu...podsumowujac - tej pani juz podziękujemy, niech idzie kobita na emeryturę w końcu!!!
A druga jaka tam jest, bo druga kojarzę młodą, taka niemotę co to dopiero musiałam ja naprowadzac co może być mojemu dziecku i jak je tu leczyć...![]()