• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cwietka lekarza to po takim czyms juz bym zmienila:tak:
Asjaa co to za dolki?:angry:

A Jaska to chyba cos boli, bo spi i nagle budzi sie z wielkim placzem.I badz tu teraz madry czlowieku i zgadnij co mu jest:sorry:

reklama
czesc my dzis wyspane mimo przerwy ok 3 wstałysmy o 10 i mała juz kima, k kogo to taki spioch ja nie wiem :-P

do dziewczyn karmiacych cycuniem czy nie możecie sie doczekac kiedy przejdziecie na butelke? bo ja tak wczesniej myslalam ze bede wolna ale teraz jak pomysle ze mam malej zabrac cycunia to mi zal sie robi i tak smutno na serduszku boje sie ze nie bede mogła ja odstawić od piersi i bede jak te kobitki z których sie śmiałam że patologia jak karmiły biegajace dziecki :-)

co do proszku to sie musze zmienic z dzidziusia chyba na jelpa bo dzidziusia nie ma w zadnym sklepie raz była promocja w netto to sie rozeszły w minute musiałam go kupić w sklepie typowo dla dzieci gdzie oczywiście kosztował o wiele więcej

ile utrzymuje sie u dziecka wysypka jak coś zjem?

1.usg bioderek mieliśmy i byliśmy na kontroli i powiedział ortopeda że mamy się pojawić jak Adaś chodzic zacznie
nie kazał już przychodzić ani usg robić

2. ja Adasia odstawię jak będzie miał rok, tak jak Kaję
i uwierz kasirem że po takim karmieniu długim jakoś też żal mija który miałabym dziś gdybym 'musiała' odstawić
roczne dziecko je już właściwie wszystko a dużo próbuje jeść samo
także żalu wielkiego nie ma :)

dzieki dziewczyny za kciuki za Kajkową gorączkę :(

3. pierwsze szczepienie było u nas też tydzień później bo Adaś miał katar
teraz też się opóźni wrrrr raczej bo coś mi sie zdaje że znów od Kai się zarazi
ehhhh

To ja wczoraj oglądając wiadomości na polsacie zaczęłam strasznie wyzywać:wściekła/y:, nie nadaję się to do zacytowania. Wiadomość, że policja złapała ojca oskarżonego o gwałt na 3,5 letniej córce wybił mnie z równowagi:szok::szok:! Jak można zrobić taką krzywdę takiemu maluchowi:wściekła/y::angry:!!! Normalnie bym zabiła gołymi rękami jak bym dopadła!

tez dzis ogladałam na tvn program o Laurze bardzo mi zal tej dziewczynkii jestem pelna podziwu dla rodziców. te od Wojtusia ciezkie dni zwiazane z zabkowaniem to pikus najwazniejsze ze te nasze dzieciaczki sa zdrowe a to ze placza i czasem juz mamy dosc to nic cieszmy sie ze sa z nami w pelni sil i daja nam tak popalic :-)

tez dzis ogladałam na tvn program o Laurze bardzo mi zal tej dziewczynkii jestem pelna podziwu dla rodziców. te od Wojtusia ciezkie dni zwiazane z zabkowaniem to pikus najwazniejsze ze te nasze dzieciaczki sa zdrowe a to ze placza i czasem juz mamy dosc to nic cieszmy sie ze sa z nami w pelni sil i daja nam tak popalic :-)
dokładnie, nie mamy prawa narzekać, szkoda że dopiero takie "obrazy" otwieraja nam oczy:(

cwietka szook:szok: wiesz-że my mieliśmy z Wiktorem podobny problem bo był alergikiem własnie na Nutramigenie przepisanym przez wspomnianą panią dr. nie smakował mu czemu zreszta się nie dziwiłam i przeszliśmy na Pepti właśnie, niemiej jednak też smarowaliśmy mu bużkę masciami sterydowymi co teraz z perspektywy czasu wiem, ze podejmuje sie inne działania a nie po najmniejszej linii oporu która nie rozwiązuje i tak problemu...podsumowujac - tej pani juz podziękujemy, niech idzie kobita na emeryturę w końcu!!!:wściekła/y:
A druga jaka tam jest, bo druga kojarzę młodą, taka niemotę co to dopiero musiałam ja naprowadzac co może być mojemu dziecku i jak je tu leczyć...:angry:

dokładnie, nie mamy prawa narzekać, szkoda że dopiero takie "obrazy" otwieraja nam oczy:(

cwietka szook:szok: wiesz-że my mieliśmy z Wiktorem podobny problem bo był alergikiem własnie na Nutramigenie przepisanym przez wspomnianą panią dr. nie smakował mu czemu zreszta się nie dziwiłam i przeszliśmy na Pepti właśnie, niemiej jednak też smarowaliśmy mu bużkę masciami sterydowymi co teraz z perspektywy czasu wiem, ze podejmuje sie inne działania a nie po najmniejszej linii oporu która nie rozwiązuje i tak problemu...podsumowujac - tej pani juz podziękujemy, niech idzie kobita na emeryturę w końcu!!!:wściekła/y:
A druga jaka tam jest, bo druga kojarzę młodą, taka niemotę co to dopiero musiałam ja naprowadzac co może być mojemu dziecku i jak je tu leczyć...:angry:

No masakra z tą panią doktor. Widzę, że od lat ma na każdą wysypkę jedną diagnozę.
A co do drugiej lekarki to nie wiem, kto to może być. Z tego, co się orientuję to przyjmuje Gintrowska i jeszcze jakiś koleś. Ja chodzę z małą do pani Kwiecień - nie jest pediatrą, ale chyba się bardziej zna na maluchach.

reklama
kasiarem - nie musisz przestawiac na butle. ja Ninke karmilam piersia do 11 m-ca. a potem to tak jak pislala gabriella dziecko juz je bardzo duzo rzeczy

cwietka - niektorych pediatrow to trzeba by pozbawic prawa do wykonywania zawodu ...

ja dzis senna, bo pogoda do bani. siedzimy w domu cala rodzinka, bo Niny nie poslalam do przedszkola ze wzgledu na choroby, a maz ma wolne. ale na niewiele sie przydal - glownie siedzi na kompie i spi, a wieczorem wychodzi na kolacje integracyjna. taki to pozyje ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry