U
użytkowniczka r
Gość
Nie oglądałam do końca bo nie mogłam :-((((((((((((((((((((((((((((((((((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie kiedyś w szok (DELIKATNIE MÓWIĄC) wbiła wiadomość, że 'gość rodziców' zgwałcił ....11miesięczną DZIEWCZYNKĘ! gdy oni byli w drugim pokoju! A ON NIBY DO TOALETY WYSZEDŁ!To ja wczoraj oglądając wiadomości na polsacie zaczęłam strasznie wyzywać, nie nadaję się to do zacytowania. Wiadomość, że policja złapała ojca oskarżonego o gwałt na 3,5 letniej córce wybił mnie z równowagi
! Jak można zrobić taką krzywdę takiemu maluchowi
!!! Normalnie bym zabiła gołymi rękami jak bym dopadła!
dlatego ja przestaje oglądać wiadomości na polsacie! wszelki szlam tego swiata puszczają byle sensacje znaleźć i szokować, a ja zaraz rycze bo człowiek kurde cienką skóre ma i wsio sobie zaraz na sobie wyobraza.To ja wczoraj oglądając wiadomości na polsacie zaczęłam strasznie wyzywać, nie nadaję się to do zacytowania. Wiadomość, że policja złapała ojca oskarżonego o gwałt na 3,5 letniej córce wybił mnie z równowagi
dziś juz bylo trochę lepiej bo maksymalnie podskoczyła tem. do równo 39 stopnia nawet w nocy musiałam wstawać i jej podawać Nurofen 

dodatkowo pani doktor związku z ta przedłużająca gorączką wysłała nas na morfologie z której wyszło jak pani doktor stwierdziła że ma infekcje czyli tylko potwierdziło sie to co i tak usłyszałam wcześniej na wizycie
Ma całe gardło zawalone i lewe uszko :-(A kaszel ma taki mokry-duszący że biorąc pod uwagę wszystkie wcześniejsze kaszelki to tamte to było nic wielkiego ...zwykłe pryszcze
Osłuchowo to nawet nie wiem jak jest bo z tego wszystkiego nawet nie wiem co mi pani doktor mówiła

żadna zła matka niektorych choróbsk nie da sie uniknąćniektóre z nas juz zapalenie oskrzeli ze swoimi dzieciaczkami przeszłymoj juz przeszedł zapalenie oskrzeli, taka zła matka zemnie i dalej nie wiem jak to sie stało;(
no nic ale grunt ze juz zdrowy i moze zatydz 2 serie szczepionek bracpozdrawiam mamusie!!

Gabriela o tym samym pomyślałam ogladajac dzisiaj ten program na TVN:-(obejrzałam o Laurze
ja pier...ale mi wstyd że się złoszczę na moje zdrowe dzieciaki
chyba za dużo szczęścia mam że nie doceniam

moim zdaniem wszyscy pedofile powinni być skazani na krzesło elektryczne bo takie zapędy podobno nigdy nie mijająTo ja wczoraj oglądając wiadomości na polsacie zaczęłam strasznie wyzywać, nie nadaję się to do zacytowania. Wiadomość, że policja złapała ojca oskarżonego o gwałt na 3,5 letniej córce wybił mnie z równowagi

co za porypana lekarka Ci sie trafilaNo my już po szczepieniu. Ida śpi, a ja jeszcze przeżywam. Cieszę się, ze małżona z nami nie było, bo by chyba zrobił awanturę pani doktor. (Sarka - byłyśmy u pani Gintrowskiej - zdaje się, że do niej chodziłaś?)
Od początku:
usilnie starała się mnie przekonać do szczepionek płatnych, a jak usłyszała, że chcę jednak refundowane, to skomentowała "no jak mamy nie stać, to co robić". Grr! Postanowiłam, ze nie będę jej tłumaczyć, że najchętniej bym w ogóle nie szczepiła i że nie chodzi tu wcale o kasę.
Potem zobaczyła wysypkę małej i od razu stwierdziła, że mam Idę odstawić od piersi i dawać Nutramigen. (Wczorajsza pani alergolog mówiła, że dla wysypkowych dzieci najlepsze jest mleko mamy.) Powiedziała, że jeśli jej nie będzie smakować, to mamy przeczekać - jak zgłodnieje to zje. (Hehe - dawaliśmy małej kiedyś Bebilon Pepti - zgłodniała, ale jeść nie chciała, za to wrzask był nieziemski).
A dodatkowo przepisała maść ze sterydem i nakazała smarować dwa razy dziennie całe ciało, a jak wysypka zniknie, to już tylko raz dziennie
No i rozbawiła mnie swoim pytaniem: "ile Ida zjada?". Ja mówię, że karmię piersią i nie wiem, a ona - "no ale tak mniej więcej?"
Dobrze, że nie trafiłam na nią wcześniej, bo pewnie głupia bym się do tych zaleceń stosowała.

dużo zdróweczka życzęhej,
ja nadal przeziębiona, a jakby tego było mało, to dołka załapałam
trzymam kciuki cwietka za spokojne i bezbolesne szczepienie
pozdrawiam