U
użytkowniczka r
Gość
Hello
My po werandowaniu ;]
Kurde zepsula nam sie klawiatura i pisze ekranową ;[[[
My po werandowaniu ;]
Kurde zepsula nam sie klawiatura i pisze ekranową ;[[[
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

), a po powrocie pospałam trochę, bo ledwo na oczy patrzyłam. a teraz zamiast czuc się wypoczęta, to nadal jestem zmęczona.
W koncu przyszedl czas:-)No i fajnie ze masz rodzicow przy sobie
.Szkoda ze Antylopki nie ma bo by poradzila co zrobic z bolacym kregoslupem, bo mi wysiadaNo wlasnie, gdzie sie podziewa Antylopka?O Ewwe tez myslalam, bo od dawna tu nie zaglada
.witam i ja
juz myslalam ze dzisiaj jakis piekny wieczor-bo dziewczyny poszly spac ale cos starsza sie budzi i placze przez sen, mowi ze ją ząbki bolą. Mysle ze przez to ze nie pospała w dzien teraz taka rozbita.
Sluchajcie mam to 1 raz-nie rozumiem reklamy. O co chodzi z ta Calzedonią??
wiesz, mi się wydaje, że chodzi o wyroby pończosznicze i bieliźniarskie tej firmy :-) najpierw rodzi się dziewczynka, nosi skarpetki itp, potem jest starsza (rajstopki białe i jest baletnicą), potem jest nastolatką, poznaje chłopaka i jest tez "moment";-) pończochowy, potem ślub i bohaterka jest w ciąży - producent oczywiście może życzyć jedynie narodzin dziewczynkiwitam i ja
juz myslalam ze dzisiaj jakis piekny wieczor-bo dziewczyny poszly spac ale cos starsza sie budzi i placze przez sen, mowi ze ją ząbki bolą. Mysle ze przez to ze nie pospała w dzien teraz taka rozbita.
Sluchajcie mam to 1 raz-nie rozumiem reklamy. O co chodzi z ta Calzedonią??
(żeby też mogła nosić jego wyroby)