• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej, co się stało z tą pogodą??? zimno i wieje, brrr
ja dziś zmęczona, nie wiem czym, chyba życiem hehe;-) w każdym razie kochany mąż zajął się dziećmi i posprzątał, a ja mogłam wyskoczyć na zajęcia (zaczęłam kurs prawa jazdy:szok::sorry2:), a po powrocie pospałam trochę, bo ledwo na oczy patrzyłam. a teraz zamiast czuc się wypoczęta, to nadal jestem zmęczona.
Idę kawę pić.
Tunia, fajny ten pas!! ja tez muszę jakiś kupić, bo flak nie chce zniknąć:wściekła/y:

cześć!!
brakuje mi czasu ostatnio na bb. mały jest grzeczny ale ja zawsze mam coś do roboty hehe jak nie sprzątanie to obiad, jak nie obiad to zakupy, jak nie zakupy to inne pierdołki i czas mi strasznie ucieka, a wieczorami padam ze zmęczenia więc zaraz po kąpieli i nakarmieniu synusia ja idę się kąpać i do łóżka.
mały niestety miewa dosyć często ostatnio kiepskie noce i znowu częściej się budzi przez to po całym dniu na nogach jestem padnięta bo te pobudki w nocy mnie dobijają. poza tym to nie ma na co narzekać.

podjeliśmy decyzje co dalej i wracamy do Irlandii.... bilety kupione. sama już nie wiem czy dobrze czy źle robimy. trochę się boję z małym tam lecieć ale jakoś to będzie. ważne, że mamy tam do czego wracać bo z dzidziolem w ciemno by łatwo nie było. ech...
no ale wielkanoc jeszcze w domku jednak i lecimy w drugie święto wieczorem. najbardziej ubolewają babcie, że wnusia im zabieramy tak daleko :/

a ja się martwię tylko tym, żeby maluda był zdrowy na szczepienie, które ma 7 kwietnia. jak będzie wsio ok to zaliczy te wszystkie szczepienia przed wyjazdem bo na 2 już byliśmy.

aluśka dużo zdrówka!! oby się u was już te choróbska uspokoiły.

cwietka a jak masz szczepienie to nie bada wasz wybrany pediatra??? bo u nas każdy pediatra ma swoje dyżury dla dzieci zdrowych i tylko na te jego dyżury są zapisywani jego pacjenci do szczepienia.

Ostatnia edycja:
oo a u mnie poogoda sliczna dzis dla odmiany, poszlysmy z mama do miasta i pojezdzilysmy spacerkowo z Arlenka po okolicy bo mimo ze 6 stopni to slonko grzalo cudnie, ale snieg lezy nadal..

Gosia wazne ze ryzykujecie i jestescie elastyczni, mam nadzieje ze bedzie wam tam dobrze, no a zal babc.. no niestety :/ strasznie duzo jest teraz wnuczat ze skypa:(( ale na szczescie nie jest to australia ;)

Tunia ja czasami nosze sobie taki pas, po porodzie nosilam czesciej, troszke mnie denerwuje bo sie nieco sciaga(ale moj jest innego producenta) no i nad pasem cialko ktore nie jest scisniete-odstaje nieladnie :/ No a pas jest tylko do podtrzymania miesni i estetyczniejszego wygladu, ogolnie to on nie odchudza (to gwoli wyjasnienia by nie myslic dzialania;)) jak ktos ma brzuszek i flaczek to pas mu nie pomoze, trzeba cwiczyc i masowac a do cwiczen ten pas nadaje sie jak najbardziej.

Aluska no trzymam kciuki by juz sobie te swinstwa od was poszly!

Tunia super ze dzidzia podnosi glowke:tak:W koncu przyszedl czas:-)No i fajnie ze masz rodzicow przy sobie:tak:

U nas dzis chlodno i pada caly dzien tak wiec pogoda barowa tyle ze my nie w barze ale w domu hehe.Ugotowalam dzis zupke ogorkowa i placka po wegiersku i tak pol dnia w kuchni przesiedzialam i juz mezusiowi zakomunikowalam ze jutro strajkuje i albo on cos ugotuje albo nie bedzie nic:-)
A Jas kolejny dzien marudny i na raczkach:dry:.Szkoda ze Antylopki nie ma bo by poradzila co zrobic z bolacym kregoslupem, bo mi wysiadaNo wlasnie, gdzie sie podziewa Antylopka?O Ewwe tez myslalam, bo od dawna tu nie zaglada:tak:.

Ostatnia edycja:
witam i ja
juz myslalam ze dzisiaj jakis piekny wieczor-bo dziewczyny poszly spac ale cos starsza sie budzi i placze przez sen, mowi ze ją ząbki bolą. Mysle ze przez to ze nie pospała w dzien teraz taka rozbita.
Sluchajcie mam to 1 raz-nie rozumiem reklamy. O co chodzi z ta Calzedonią??

witam i ja
juz myslalam ze dzisiaj jakis piekny wieczor-bo dziewczyny poszly spac ale cos starsza sie budzi i placze przez sen, mowi ze ją ząbki bolą. Mysle ze przez to ze nie pospała w dzien teraz taka rozbita.

Nie mam pojecia ale ja dzis mysle caly czas o tym dwuletnim chlopczyku znalezionym rok temu nad stawem, ktory do tej pory zostaje nn:-(

pisalyście gdzieś tam o proszkach do prania. my używamy tylko dzidziusia. teraz w POLOmarkecie jest promocja więc kupiłam 3 paczki w zapasie :-D i są tańsze niż w netto były w promocji

witam i ja
wiesz, mi się wydaje, że chodzi o wyroby pończosznicze i bieliźniarskie tej firmy :-) najpierw rodzi się dziewczynka, nosi skarpetki itp, potem jest starsza (rajstopki białe i jest baletnicą), potem jest nastolatką, poznaje chłopaka i jest tez "moment";-) pończochowy, potem ślub i bohaterka jest w ciąży - producent oczywiście może życzyć jedynie narodzin dziewczynki :-D (żeby też mogła nosić jego wyroby)
kurczę, ale się rozpisałam, mam coś ostatnio trudności ze zgrabnym wyłuszczeniem o co mi chodzi:sorry2::sorry2:

Gosiu -
gratuluje decyzji , będzie dobrze:-)

asiu
- ja tez oglądałam dziś program o tym chłopczyku. Nie do pomyślenia, że nadal nie wiadomo kim był :no:

dziewczyny,czy słyszałyście o takiej stronie: sie pomaga?? ja zarejestrowałam się jakiś czas temu:tak:
Fundacje, zbiórki internetowe, pomaganie online - Siepomaga.pl

reklama
Cześć i czołem!
Witam się króciutko wieczornie.
Dzidziuś już śpi, a ja się musze zabrać za pisanie testu dla moich studentów, chociaż najchętniej bym się obok Stworka położyła i też smacznie zasnęła. Ale jutro teściowa wpadnie, wiec nie będę miała kiedy popracować :-(

Gosia B. - sęk w tym, że żaden pediatra mi się nie podoba :-( Z Idą do tej pory chodziłam do rodzinnego - młoda lekarka, sama mająca małe dziecko - i mam wrażenie, że bardziej się zna na maluszkach niż ta durna pediatra. Pierwsze szczepienie tez nam robiła ta ogólna lekarka, bo miała zastępstwo.
A i życzę powodzenia w Irlandii. Ja bym chciała przez jakiś czas pomieszkać w Londynie - byłam tam tylko przez tydzień, ala zakochałam się w tym mieście.

Yvona - z reklamą nic nie pomogę, bo nie mam tv.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry