Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystkiego najlepszego dla Danielka:-).
Moja Gabi też dziś kończy 3 miesiące, więc są z tego samego dzionka![]()
! To wszystkiego naj dla Gabi!:-) ewa a co z autem? nic sie nie chwalisz...
no i zze smokiem zasypia sam, a tak to wolał na rękach i później odkładać go...
. Mateusz od niemowlaka ma ciuchy tu kupowane. Szczególnie spodnie welurowe- GENIALNE
!!! nie wiem dlaczego ale te spodnie maksymalnie unurane (piach, trawa) spierają się bez problemu w 40 stopniach, po za tym dłuuugo wyglądają jak nowe. Teraz też mam zamiar starszakowi kupić te spodnie w kolejnym rozmiarze.

no nie bardzocwietka- na moje oko to zrobił ci się mały zastój pokarmu- to będzie trochę bolało ale rozmasuj to- najlepiej podczas ciepłej kąpieli ( tak jakbyś chciała wydusić mleko z piersi)
ja na wakacje obstawiam standardowo 74. Teraz dzieci już wolniej będą przybierać na wadze. Najlepiej sprawdzić na siatce centylowej- U mnie Mikołaj idzie 25 centylem wagowym i 50 wzrostu - czyli jak skończy 7 miesięcy (23 czerwca) będzie prawdopodobnie ważył ok 8 kg i mierzył ok 70 cm.
74(6-9m-cy), 80 (9-12m-cy ) a 86 to rozmiar na roczniaka (12-18m-cy), 92 ( 18-24 m-ce), 98 ( l. 2+ a czasami nawet 2,5+) itd