Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaraz, zaraz, to że się jest w ciązy nie oznacza, że trzeba brac magnez. Trzeba, owszem, kiedy jest wskazanie, a nie z samego faktu zaciążenia.ewwe może i tak być....ja miałam twardziejący brzuch tak od 6 miesiąca, gin zwiększył mi wtedy bodajże dawkę magnezu, no i nospę brałam całą ciąże 3xdziennie. A bierzesz maggnez, bo to raczej konieczne a na pewno w ciąży wskazane!
Mnie masakrycznie dobija ta pogoda, dusze sie jużw tym domu, chodze mega senna i zmęczona, nic mi się nie chce a to w dużej mierze wina pogody bleee:/ ja zwolnienie mam do poniedziałku ale już chyba zdecydowana jestem zostać na nim całkiem, do końca, po prostu mi się nie chce, co dzieciakom byłoby teraz z takiego nauczyciela kapcia jak ja:/, już sama nie wiem i to jest najgorsze, bo z drugiej strony chętnie wyszałabym z tego domu gdzies do ludzi...i bądź tu mądry, bo żeby jeszcze była piękna pogoda to spedzałabym czas na spacerach, w ogrodzie, na działce itp...
śledzę na bieżąco wszystkie info, na razie tylko wyspy brytyjskie sa zagorzona. I oby chmura nie zaszła na południe!!Antylopka nooo ja o Tobie to ostatnio intensywnie mysle bo ta chmura znowu cos kombinuje wiec trzymam kciuki za powrot meza!
hemoglobina i hematokryt też troszkę niskie (hgb poniżej normy), tokso IgG wysokie - poczekaj co Ci lekarz powie, bo na pewno coś zalecidziewczyny pomóżcie zinterpretować
WBC 10.3 norma(4.0-10.0)
GRA 7.5 norma(2.5-6.5)
HGB 11.9
HCT 35.2
PLT 542
toxoplasma gondi
IgG 4.8
IgM 0.08
witajcie, udalo mi sie przeczytac watek glowny zatem bardzo chcialabym do WAS dolaczyc!!!!! Razem latwiej wytrzymamy do grudnia![]()
Witaj i gratulacje :-)Anka
rany ja mam tak samo albo nie spie albo spie jak chora jakas, i glowa mi czesto peka ostatnio
), a teraz staram się by była w miarę aktualna.Dobra- raz kozie śmierć- z chęcią zostanę moderatorem :-) Wieczorem odezwę się do gł. moderatora o "narzędzia". Ale pamiętajcie- to my tworzymy ten wątek i my go kształtujemy, a ja postaram się wcielać w życie wasze propozycje, na które jestem szczerze otwarta.
;-) Tylko tak sobie pomyślałam, że przydałoby się dwóch moderatorów. Z doświadczenia wiem, że w ciąży różnie bywa i może się zdarzyć każdej z nas krótszy lub dłuższy pobyt w szpitalu czy po prostu wyjazd. Jak myślicie?