sarka
trójkowa mama
cristal jaki to przedłuzacz? ja nie wiem
...a zaciekawiłaś mnie
Tunia dziwnie aż bo Zuzia waży 5800 i nosi z palcem w nosie rozm. 62 to u nas waga mniejsza - nie wazona ostatnio ale coś oscyluje ok 5.500 max teraz (3 tyg. temu 5100) a ubranka 62 to takie aby aby i już musze ją w niektóre wciskać, widzę że to 62 to tak przegnała bo w 56 długo chodziła i już niektórych używamy 68 i wcale takie za duże nie są
a dodam że moja panna długaśna jest, w kazdym bądx razie nie okraglutka
Ja na lato ciuszków więc w tym rozm. bym nie kupowała, radzę co najmniej 74
Ja ubranek mam caluśki strych po Wiktorze i siostrzeńcach sie nazbierało, coś tam wygrzebuję po trochę ale nie wszystko bo juz nie wszystko mi sie podoba, i nadaje dla dziewczynki;-) z kolei teraz po wiktorze juz ubrań nie składuję w aktualnych rozmiarach ale rozdaję po rodzinie dalszej lub koleżankach bo wiem że i tak moja 5- latka nie załozy bluzki z Bakuganem czy spodni z Supermenem hehe wczesniej wszystko gromadziłam bo mógł być chłopak a że dzieci więcej nie planuje więc i nie składuję
A najlepszy zakup ostatnio to zrobiła moja teściowa - była w Angli na zakupach ciuchowych dla siebie i mówię że jak coś fajnego upoluje to niech małej przywiezie i przywiozła jej....kurtke zimową z rękawiczkami na 3-6mies
zakup trafiony w dechę normalnie...
sun ja jak Wiktorka przenosiłam do terażniejszej przychodni po przeprowadzce to musiałam sama załatwiac przenosiny, tzn wziąść jego kartę szepień i zanieść do nowej oraz odbijałam na ksero wszystkie jego zapiski lekarskie które sie przez jego 3 lata życia nazbierały i z tą karoteką całą do nowego lekarza.
asjaa przepiekna pamiątka:-)
...a zaciekawiłaś mnieTunia dziwnie aż bo Zuzia waży 5800 i nosi z palcem w nosie rozm. 62 to u nas waga mniejsza - nie wazona ostatnio ale coś oscyluje ok 5.500 max teraz (3 tyg. temu 5100) a ubranka 62 to takie aby aby i już musze ją w niektóre wciskać, widzę że to 62 to tak przegnała bo w 56 długo chodziła i już niektórych używamy 68 i wcale takie za duże nie są
Ja na lato ciuszków więc w tym rozm. bym nie kupowała, radzę co najmniej 74Ja ubranek mam caluśki strych po Wiktorze i siostrzeńcach sie nazbierało, coś tam wygrzebuję po trochę ale nie wszystko bo juz nie wszystko mi sie podoba, i nadaje dla dziewczynki;-) z kolei teraz po wiktorze juz ubrań nie składuję w aktualnych rozmiarach ale rozdaję po rodzinie dalszej lub koleżankach bo wiem że i tak moja 5- latka nie załozy bluzki z Bakuganem czy spodni z Supermenem hehe wczesniej wszystko gromadziłam bo mógł być chłopak a że dzieci więcej nie planuje więc i nie składuję
A najlepszy zakup ostatnio to zrobiła moja teściowa - była w Angli na zakupach ciuchowych dla siebie i mówię że jak coś fajnego upoluje to niech małej przywiezie i przywiozła jej....kurtke zimową z rękawiczkami na 3-6mies
zakup trafiony w dechę normalnie...
sun ja jak Wiktorka przenosiłam do terażniejszej przychodni po przeprowadzce to musiałam sama załatwiac przenosiny, tzn wziąść jego kartę szepień i zanieść do nowej oraz odbijałam na ksero wszystkie jego zapiski lekarskie które sie przez jego 3 lata życia nazbierały i z tą karoteką całą do nowego lekarza.
asjaa przepiekna pamiątka:-)
!