• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Fajna niedziela :) Lekki mrozik, ale słonko. Byliśmy z wizytą u Frankowego chrzestnego - tak się młodemu podobało, że od południa nie spał...:/ Ale to dobrze - teraz jest umyty, pojedzony i już zasypia. Może łagodnie przejdzie zmianę czasu i nie kapnie się, że jest dopiero 18 ;)

Co do prezentów od Męża, to ja zazwyczaj dostaję książkę ;) No i kwiatki - ale to nie na urodziny, tylko bez okazji. W ciąży były co tydzień, teraz dobre czasy minęły, ale raz na miesiąc coś się przytrafi :)

Franek ostatnio jakiś kupkowo zakorkowany. Brzuch go nie boli, to na pewno, ale nie ma już kupy po każdym jedzeniu, tylko 2-3 popołudniem albo tak jak dziś - jedna na cały dzień. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale póki nic go nie boli, to jest ok.

Dobra, lecę na rewanż w planszówkę. Wczoraj Męża rozłożyłam na łopatki i chce się dziś odegrać ;)

Oj przewalone z tymi facetami trochę,przeciez nawet maleńki prezencik by nas ucieszył,a nawet sama pamięć,ale dla nich łatweij kasę dac niz cos kupic,zobaczymy jak będę pare lat po ślubie czy mi tez będzie dawał kasę :/

Maga my tez mamy chrzciny 10 kwietnia:tak:
Hejcz zrobilas test??
Gabriela sto lat dla Kai;-)
Renczysia dla ciebie w takim razie tez wszystkiego naj naj, bo sie nie chwalilas ze masz urodzinki:-)

Co do prezentow od mezusia to moj czasami kupuje kwiaty i to bez okazji ale dla mnie najpiekniejszym prezentem sa mile gesty z jego strony i takie slowa jak np wczoraj mi powiedzial ze nie moglby beze mnie zyc.Milo mi sie bardzo zrobilo.Jak by nie bylo to we wrzesniu bedzie nasza 9-ta rocznica:tak:

Maga my tez mamy chrzciny 10 kwietnia:tak:
Hejcz zrobilas test??
Gabriela sto lat dla Kai;-)
Renczysia dla ciebie w takim razie tez wszystkiego naj naj, bo sie nie chwalilas ze masz urodzinki:-)

Co do prezentow od mezusia to moj czasami kupuje kwiaty i to bez okazji ale dla mnie najpiekniejszym prezentem sa mile gesty z jego strony i takie slowa jak np wczoraj mi powiedzial ze nie moglby beze mnie zyc.Milo mi sie bardzo zrobilo.Jak by nie bylo to we wrzesniu bedzie nasza 9-ta rocznica:tak:
eeeeeeeeeeee, nie no
więcej warte niż jakikolwiek prezent

Dziękuję :-)

Oj też by mi było miło :-) Ale musze powiedzieć,że mój też mi czesto mówi że mnie kocha i niunia itp :-)

do ewwe mają dziewczyny kontakt.... na pewno missiiss ale ona też ostatnio milczy. wiolcia chyba też miała, no i mamolka pewnie ma.

ewa Miki też wcześniej miał kupy po każdym karmieniu, a teraz czasami 2, czasami 3, a zdarza się dzień, że tylko 1 więc uznaję to za normę jak widzę, że u innych też tak jest :-D zwłaszcza, że nie męczy się, a dnia bez kupy od porodu jeszcze nie było.

a tak w ogóle to witam i w sumie zmykam się myć i do wyrka bo maluda zasnął

reklama
Hejcz zrobilas test??

Podpisuję się pod pytaniem :) Daj znać!

Rozłożyłam Męża znowu na łopatki z planszówkę ;) Obraził się i wyszedł z pokoju ;) Trochę mu już przeszło i jutro chce się znowu odegrać ;)
A ja uciekam spać. Franek ładnie zasnął o 19 wg nowego czasu, więc może się nie poprzestawia. Bo planujemy w tym tygodniu wypad do kina we wtorek na 19.30 - mamy blisko, ale chciałabym, żeby chrzestna z nim została jak już zaśnie... Zobaczymy jak to wyjdzie :)

Dobrej nocy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry