Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

eeeeeeeeeeee, nie noMaga my tez mamy chrzciny 10 kwietnia
Hejcz zrobilas test??
Gabriela sto lat dla Kai;-)
Renczysia dla ciebie w takim razie tez wszystkiego naj naj, bo sie nie chwalilas ze masz urodzinki:-)
Co do prezentow od mezusia to moj czasami kupuje kwiaty i to bez okazji ale dla mnie najpiekniejszym prezentem sa mile gesty z jego strony i takie slowa jak np wczoraj mi powiedzial ze nie moglby beze mnie zyc.Milo mi sie bardzo zrobilo.Jak by nie bylo to we wrzesniu bedzie nasza 9-ta rocznica![]()
Renczysia dla ciebie w takim razie tez wszystkiego naj naj, bo sie nie chwalilas ze masz urodzinki:-)
Co do prezentow od mezusia to moj czasami kupuje kwiaty i to bez okazji ale dla mnie najpiekniejszym prezentem sa mile gesty z jego strony i takie slowa jak np wczoraj mi powiedzial ze nie moglby beze mnie zyc.Milo mi sie bardzo zrobilo.Jak by nie bylo to we wrzesniu bedzie nasza 9-ta rocznica![]()
a co z ewwe????? Ma ktos kontakt do niej,weszłam na jej profil i nie ma jej równy miesiąc :-(

zwłaszcza, że nie męczy się, a dnia bez kupy od porodu jeszcze nie było.Hejcz zrobilas test??