hej kochane jej znow opuscilam sie z forum :/ teskni mi sie za wami...
fajnie ze adas idzie do zloba, moj to dopiero za rok we wrzesniu :/ ale moze nianie znajde na ten krotki czas bo powiem wam ze mnie dobija maxymalnie siedzenie w domu samej jak palec calymi dniami od rana do wieczora

rodzice dlugo pracuja i nawet oni wracaja ok 18 do domu... bardzo pocieszajace jest to ze umowe mam do konca lipca a urlop przed wychowawczym musze wykorzystac a to jest do konca czerwca wiec w lipcu wyplate jeszcze dostane

tylko jeden miesiac bedzie ciezko pozniej kurowniowka chociaz

i to dobre a potem szukam niani i ide do pracy o

jak sie uda znalezc kogos nzaufanego i nie za drogo...
w ogole zastanawiam sie czy w ciazy nie jestem znow

w dniu spodziewanego @ dostalam boli brzucha i plamien pozniej co drugi dzien lekkie plamienia z rana przez 5 dni i wiecej nic.... na dodatek jest mi ciutke niedobrze po jedzeniu ... niby teoretycznie jest to nie mozliwe ale az mnie ciarki przechodza jak o tym mysle... dzisiaj testa kupie to jutro zrobie oby byla 1 krecha.... jeszcze moze hormony mi buzuja po ciazy i sie nie wyregulowalo bo wiadomo jak to jest z tymi @ po ciazy... jedna szybko przyszla druga niby w idealnym wyliczeniu ale tylko plamienia... sama juz nie wiem
dzisiaj tez sie wybieramy na spacerek slonko swieci ale jak narazi eu nas chlodno. jeszcze mnie dentysta dzisiaj czeka :/ bbrrr
pozdrowionka zagladne wieczorkiem