• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Super pieski Wiolcia. A Greta naprawde poszla na wies :]

Agbar spoko zdaje sobie sprawe ze jestem troche tutej "intruzem" :> Majowy watek jakos ze mna przetrwal :]

reklama
hej kobitki w ten znow okropny u nas w opolu deszczowy dzien :/

odra nam pieknie wezbrala jakies alarmy nad ranem wyly masakra jakas:/

szwarou nasz rodzynek powinien sie cieszyc bo rodzynki sa fajne dobre i slodkie ;P ;)

wiolcia to twoje kluseczki na tym futerku !!! :szok: jakie cudowne psiaki a jak fajnie sipia dechy :D moje dwie kluski tez sie czasem super uloza alemalo mam fotek :) a osttnio nawet monia (smoczka) dalam malej i latala po mieszkaniu ze smoczkiem i chowala sie przed bandziorem zeby jej nie zabral :) tylko fotki sie zrobic nie dalo bo cholera taka szybka jest i sie rozmazuje :)

nati witaj wsrod nas goracych grodniowek :) i zapraszamy do rozmow :)

edyta witaj ponownie :) super wiesci oby tak codziennie !!! :)

aaa wiolcia moje pierwsze kopniaczkiw ciazy czulam pod koniec 17 tc a sie nie spodziewalam bo czytalam ze w pierwszej ciazy czuje sie ok 20 tc ajestem zywym dowodem ze nie koniecznie:) teraz ciekawe kiedy poczuje ale mam nadzieje ze tez niebede musiala dlugo czekac :) czytalam kiedys ze to zalezy od przyczepienia sie dziecka ale to musialabys poczytac na necie dokladniej :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ja dziś na wolnym więc się wyspałam. Zaraz wybieramy sie na przedstawienie do córci do przedszkola:-):-):-):-). Ja w sumie coraz bardziej zaczynam się zastanawiac czy nie wybrać się na usg, wizytę mam dopiero 28.05 a poprzednią miałam 30.04 i trochę zaczynam się niepokoić czy wszystko jest ok.
Jeśli chodzi o moderatorki to oczywiście popieram:-)
Poza tym witam nowe mamuśki:tak:

hello,

Odnośnie porządków moderatora- czekam na uprawnienia moderatorskie. Na razie jest jak jest.

Co o zamykania wątków to uważam, że powinien być zamknięty ten ze zdjęciami- jest zbyt osobisty. Co do zamykania wątku głównego to nie do końca jestem przekonana- biorąc pod uwagę, że jest nas 84 mamusiek a udzielających się jest może ze 20. Reszta pewnie tylko podczytuje albo i nie. Kiedyś byłam taką tylko "podczytującą",ale codziennie z manią wariata wchodziłam na forum i żyłam nim mimo, że rzadko się udzielałam.
Z jednej strony wiele z nas chciałby się otworzyć, z drugiej strony zamkniemy się na nowe osoby. Powstanie takie kółeczko wzajemnej adoracji. Myślę, że o takim osobnym zamkniętym wątku głównym mogłybyśmy pomyśleć bliżej grudnia, kiedy będziemy na tyle zżyte by móc się na taki krok zdecydować- osobiście nie jestem przekonana do takiego pomysłu.

Ewentualnie mogłybyśmy zamknąć wątek dotyczący naszych problemów, zmartwień- bo są to najczęściej sprawy bardzo osobiste, a otwierając się na takim wątku potrzebujemy porady "znanych" nam osób.Mogłybyśmy poprowadzić ten wątek tak aby móc się wygadać na nim jak w grupie znajomych.

Zastanawiam się które wątki połączyć..hmm

dzien dobry,
ja pierwsze ruchy synka czulam dopiero w 21 tyg - juz siostra mowila jaka to ja nieczula jestem! Juz nie moge sie doczekac teraz. Kopniaczki dzidziusia to jeden z najprzyjemniejszch zdarzen w ciazy, potem sa chyba zakupy.... Na pierwszym miejscu oczywiscie - pierwsze USG. A ja moje bede miala dopiero w polowie czerwca.... Dlatego ciesze sie, ze wklejacie swoje zdjecia z usg - mam "wyobrażenie" jakie duze jest juz moje malenstwo.

dzien dobry:) ja jakas zmeczona jestem wiec nie bede sie za bardzo udzielac, poziom energii mi spadl i kreci mi sie w glowie, poza tym jestem lekko w szoku:/ przesledzilam wczoraj wszystkie wpisy Joaski musze przyznac :/ takze te z innych forum i prawde mowiac mysle ze roznie byc moze, tak czy siak ehhh juz nie czuje sie tak super bezpiecznie i pewnie na poczatku bede z dystansem podchodzila do nowych dziewczat(sorki sila wyzsza) piszemy tu o naprawde waznych dla nas rzeczach i fajnie by bylo czuc sie na luzie, dlatego zamykanie watkow jak najbardziej, zreszta z tego co wiem kazde forum ma zamkniete watki badz grupy.
Co do moderatorow to baardzo sie ciesze:))) mysle ze to nie bedzie problemem jak M&M wyladuja w tym samym czasie na porodowkach, poradzimy sobie :)
Wiolka heh jakie cudne te psiaki, ja niestety nie zdecydowalam sie na psa ze wzgledu na obowiazki, wiadomo ze kot o wiele lepiej znosi pracujacych opiekunow niz piesek
Szwarou no co jak co ale do intruzow bym Cie nie zaliczyla, ja tam jestem dumna ze mamy w swoim gronie tatusia! Dla mnie to niesamowite ze sie tak dobrze tu z niami odnajdujesz :D

sarka, myśle że wątki ze zdjęciami można pozamykac, ale już np. WĄTEK GŁÓWNY nie może byc zamknięty, ponieważ gdzieś muszą się zapisywac nowe dziewczyny... i myślę także że nie można odrazu zamykac wątków bo jeszcze napewno do grudnia zapisze się mnóstwo dziewczyn i trzeba będzie je dopisywac, więc myślę ze nie ma się co spieszyc.. ale to tylko moje zdanie.
wiolka pierwsze ruchy około 20 tygodnia;)
joamar napewno wszystko w porządku, nie martw się na zapas... choc w sumie ja tez sie martwie, bo jeszcze nie miałam usg ani nawet wizyty, dopiero dzisiaj pierwsza wizyta, to i tak cud że ide, chcieli mnie zapisac dopiero kiedy skończę 12 tydzień...

Cześć dziewczynki.

Natka to daj nam koniecznie znać jak po wizycie.
Jeżeli chodzi o porządki na forum to ja się dostosuję do większości:)

Wiolcia!! Boski zwierzyniec masz w domu - naprawdę !!

reklama
A ja mialam UsG 6 maja a nastepne mam 9 lipca! jakos w porownaniu z wiekszoscia dziewczyn mam nieslychanie sporadycznie;D oczywiscie juz sie zastanawiam czy nie powinnam miec wczesniej moze? ehh w kazdym razie tu mowia ze nie :) jesli chodzi o watki i laczenie to pamietam ze Pati.B miala calkiem dobre opcje tylko musialabym poszukac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry