a ile chcesz za nie?Dziewczyny został mi prawie cały kartonik wkładek johnsona i dwie herbatki na laktacje, któraś chce? Bo nie mam z tym co zrobić.
renczysia przyszly tydzien ma byc podobno piekny pogodowo wiec moze sie spotkanko uda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ile chcesz za nie?Dziewczyny został mi prawie cały kartonik wkładek johnsona i dwie herbatki na laktacje, któraś chce? Bo nie mam z tym co zrobić.

i ze dowiedziałam sie o tym tuż przed terminem porodu i jeszcze sobie uświadomiłam ze blizniaki przeciez rodzą się zazwyczaj wczesniej wię ja urodzę lada moment, matko ale sie napłakałam w tym snie
....chyba się nie ziści co
Bo często jest tak, ze jak dzieci zwracają doustny to trzeba podać w zastrzykach
a z tą książką (12 razy coś tam) to mnie zaciekawilaś musze ja zdobyć do poczytania, jakie wydawnictwo to wydało?a ile chcesz za nie?
renczysia przyszly tydzien ma byc podobno piekny pogodowo wiec moze sie spotkanko uda![]()
uwielbiam A Christie - jeśli chodzi o kryminały. Ale też Cobena, Kinga, Wiśniewskiego, no i oczywiście Carrolla
właśnie się obudził, a zasnął 20 min temu

no to lecęcały kulinarny przeszukałam i klops nie ma golonki
a była!!!
Kai zawsze z palca brali
ze stópki tylko raz po narodzeniu do tego jakiegoś badania co wszyscy mają![]()
To ja poczekam mam jeszcze pare. Jaka leniwa się zrobiłam ostatnio to kosmos. w domu burdel a ja kawe pije....Da się, da, tylko trzeba umieć i się trochę wysilić, a im się nie chce i pobierają z główki albo stópki etc. Ja pracowałam kiedyś z pielęgniarką ze szpitala dziecięcego i nawet noworodkom pobierała z rączki.wiecie że takim maluszkom krew się pobiera ze stópki?a myślałam że już z żyły, no bo przecież wenflon jakoś potrafią założyć ale krwi pobrać już nie da się...
Sarka - ja odczuwam owulację od 2. cyklu, także nie martw się;-) Sen, fajny, Antylopka by się ucieszyłaWitam się w ten ponury dzień
Trzeci dzień boli mnie w spojeniu i wczoraj pobolewały jajniki, wg. obliczeń może to być owulacja....miałyście juz taką "dczuwalną" schizy mam takie, że az dziś mi sie sniło jak na jawie że jestem w ciązy tak jak tu i teray majac malutk Milenkę że jestem w ciąży...z blizniakami!
i ze dowiedziałam sie o tym tuż przed terminem porodu i jeszcze sobie uświadomiłam ze blizniaki przeciez rodzą się zazwyczaj wczesniej wię ja urodzę lada moment, matko ale sie napłakałam w tym snie
....chyba się nie ziści co
![]()

Eeeee, to się chyba głowizna nazywaJa robilam golonke ale z glowy :-)