ewwe
Fanka BB :)
ja na samym początku miałam problemy z pęcherzem,ale to dlatego że rzadko biegałam do kibelka
ale obeszło się bez antybiotyków, tylko jakieś tabletki na bazie żurawiny brałam.Na razie mam spokój, ale od czasu do czasu zakuje w pęcherzu, to łykam te tabletki profilaktycznie.
Moja siostra w ciąży miała takie zapalenie pęcherze, że sikała z krwią ale mówi że lekarz jej zapisał furagin, bo chyba po pierwszym trymestrze jest już bezpieczny i tym się wyleczyła.
Moja siostra w ciąży miała takie zapalenie pęcherze, że sikała z krwią ale mówi że lekarz jej zapisał furagin, bo chyba po pierwszym trymestrze jest już bezpieczny i tym się wyleczyła.
internet powinien byc zakazany dla kobiet w ciazy;-) tez juz wyczytalam tyle rzeczy ze jeszcze musze poszukac poradni zdrowia psychicznego
i bol byl koszmarny a na dodatek trwal jeszcze jakis czas po wstaniu, poczekaj sobie do jutra z martwieniem sie.
chyba wyglodniale jakies bo nie poznaje moich reakcji a na dodatek mialam snyyyyyy jak zaawansowana nimfomanka
przylecialy do mnie ufoludki plci meskiej na golaska z wielkimi... i myly mi okna eheheheh