Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aniah Gratulacjerozwiązałaś moją zagadkę - która mi się dziś w głowie uroiła - tzn - która gródnióweczka bedzie ponownie w ciąży jako pierwsza - no chyba że jest jakaś przed Tobą - co mnie ominęło
w kązdym razie dbaj o siebie, aha i na Niepocieszenie napiszę Ci że mój Borysek ma już skończone 7 miesięcy i je co 3 godziny. czy dam mu mleko z kleikiem i z bananem , sztywne ze az łycha stoi na noc czy zwykłe mleczko z kaszką z butelki to za 3, 4 godziny mam podbudkę na kolejne jedzenie. WIęc nie ma reguły jak pisze Ewa.
Session TimeoutCo to jest GFK?
ainah
koniecznie pokaz jak bedziesz miala zdjecie fasolinkiahhh przypomnialyby sie stare czasy
ewwe
no albo sobie brzdaca kolejnego walnąć![]()
bo ja narazie dziekuje
a borysekk nie przesypia calych nocy ?? moj jas w dzien tez je co 3 godziny ale noce cale przesypia odkat 1 miesiac skonczyl....
Elenka, planujemy z mężem już w sumie nie długo bo gdzies tak koło marca kwietniazeby nam się znów na zimę urodziło
wtedy bedzie bezpieczny już okres po cesarce, i odpowiednia różnica wieku między malcami
a co do czwórki dzieci to takie moje marzenie nie do spełnienia przez mojego męża
myślę że trójka to będzie już wyczyn
![]()