reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ewwe
wiem ze sie nie cofaja
ale juz bym tak bardzo jakies chciala.... abu 
mamolka
super ze juz po wszystkim
ja bym tez nigdy dziecka w szpitalu nie zostawila takiego malego bo wiadomo kto sie nim zajmie jak nie mama. i gratki zabkow 
wiem ze sie nie cofaja
mamolka
super ze juz po wszystkim
mamolka cieszę się że już jesteście w domu. Dzieciątka szkoda a pielęgniarki bezduszne krowy oo tyle powiem
To jest znęcanie się dosłownie
Biedactwo.
Dziewczyny na plecach fajnie się nosi bo można pozmywać na kompie usiąść a mały śpi w tym czasie słodko przytulony do mamy
Jak będziecie się pierwszy raz wiązać na plecach to niech wam ktoś pomoże. Trzeba się oswoić to kwestia wprawy 
Dziewczyny na plecach fajnie się nosi bo można pozmywać na kompie usiąść a mały śpi w tym czasie słodko przytulony do mamy
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Wracając do waszej rozmowy ja chcę córcie!! Tylko biorąc pod uwagę rodzinę mojego męża to raczej mało prawdopodobne... tam prawie sami chłopcy. Jak już przyjdzie pora to dziewczyny będziecie musiały mi doradzić co i jak 
Smile_
Antek, Franek i Staś
Wracając do waszej rozmowy ja chcę córcie!! Tylko biorąc pod uwagę rodzinę mojego męża to raczej mało prawdopodobne... tam prawie sami chłopcy.
Ja mam podobnie. Synek już jest to teraz córka się marzy... Tylko mój mąż ma 2 braci.. Ja za to mam 2 siostry i 2 braci...
I to jak!!! Ja strasznie chciałam miec drugiego syna :-)Cwietka wierz mi pokochałabyś te jaja i dzyndzla straaaasznie!!!!!!!!!!!!!!!
Ja z kolei nie wiem czy dałabym radę z dziewczynką. Wciąż bym się zastanawiała, czy na pewno wszystko dobrze wytarłam i nic nie wśliznęło się do środka. Obawiam się, ze mogłabym przegiąć z higieną takiej małej psiochy.
A u chłopaka nie ma tego problemu. Weźmiesz, podniesiesz, wytrzesz i opuścisz.
Hi hi hi hi.
Ja i przy Lolku chciałam syne bo: ciekawie wyglada pod pieluszką

Ale ja porabana jestem ;-)
E tam jak u Waszych meżów byli bracia to NIC nie znaczy.
Teściowie maja 6 dzieci 5 chłopców jedna córe, 4 z kolei.
Pierwszy brat męża 3 córki, drugi brat córka 6 lat teraz w drodze syn, Paweł dwóch synów..Więc Nic nie jest przesądzone. I to Karol był pierwszym wnukiem.
HEJCZ DZIĘKI MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CUDNE SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja juz mam komplet dzieci w domu - na wiecej mnie nie stac, poza tym nie moglabym im poswiecic tyle czasu, ile bym chciala. poza tym ciaza nie jest moim ulubionym stanem 
mamolka - fanie, ze juz w domu i zdrowi
u nas pogoda do bani - zimno i pada ...
mamolka - fanie, ze juz w domu i zdrowi
u nas pogoda do bani - zimno i pada ...
reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
ciaza nie jest moim ulubionym stanem![]()
Ech no tak... ja rodzic mogłabym co miesiąc, bo miło wspominam poród i wszystko wokoło... ale 2 ostatnie miesiące ciąży były baardzo męczące!
Podziel się: