reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mamolka najważniejsze, że jesteście zdrowi. Szkoda takich dzisiusiów, aż żal bierze, w końcu nie są niczemu winne i zasługują na rodzinę.

reklama
ewwe
wiem ze sie nie cofaja :p ale juz bym tak bardzo jakies chciala.... abu :(

mamolka
super ze juz po wszystkim :) ja bym tez nigdy dziecka w szpitalu nie zostawila takiego malego bo wiadomo kto sie nim zajmie jak nie mama. i gratki zabkow :)

mamolka cieszę się że już jesteście w domu. Dzieciątka szkoda a pielęgniarki bezduszne krowy oo tyle powiem :( To jest znęcanie się dosłownie :( Biedactwo.

Dziewczyny na plecach fajnie się nosi bo można pozmywać na kompie usiąść a mały śpi w tym czasie słodko przytulony do mamy :) Jak będziecie się pierwszy raz wiązać na plecach to niech wam ktoś pomoże. Trzeba się oswoić to kwestia wprawy :)

Wracając do waszej rozmowy ja chcę córcie!! Tylko biorąc pod uwagę rodzinę mojego męża to raczej mało prawdopodobne... tam prawie sami chłopcy. Jak już przyjdzie pora to dziewczyny będziecie musiały mi doradzić co i jak ;)

Cwietka wierz mi pokochałabyś te jaja i dzyndzla straaaasznie!!!!!!!!!!!!!!!
I to jak!!! Ja strasznie chciałam miec drugiego syna :-)
Ja z kolei nie wiem czy dałabym radę z dziewczynką:no:. Wciąż bym się zastanawiała, czy na pewno wszystko dobrze wytarłam i nic nie wśliznęło się do środka. Obawiam się, ze mogłabym przegiąć z higieną takiej małej psiochy.
A u chłopaka nie ma tego problemu. Weźmiesz, podniesiesz, wytrzesz i opuścisz:-D.

Hi hi hi hi.
Ja i przy Lolku chciałam syne bo: ciekawie wyglada pod pieluszką:-p:-p:-p Dziewczynki jaieks takie dziwne mi sie wydawały ;-) Nadal wydaja hi hi hi hi.
Ale ja porabana jestem ;-)
E tam jak u Waszych meżów byli bracia to NIC nie znaczy.
Teściowie maja 6 dzieci 5 chłopców jedna córe, 4 z kolei.
Pierwszy brat męża 3 córki, drugi brat córka 6 lat teraz w drodze syn, Paweł dwóch synów..Więc Nic nie jest przesądzone. I to Karol był pierwszym wnukiem.
HEJCZ DZIĘKI MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CUDNE SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja juz mam komplet dzieci w domu - na wiecej mnie nie stac, poza tym nie moglabym im poswiecic tyle czasu, ile bym chciala. poza tym ciaza nie jest moim ulubionym stanem ;)

mamolka - fanie, ze juz w domu i zdrowi :)

u nas pogoda do bani - zimno i pada ...

reklama
Do góry