• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
W Fordonie właśnie! Szwagierka na Piłsudskiego a teściowie na Ryńskiego.

Byliśmy u nich w zeszłym tygodniu, dlatego piszę, ze szkoda, że nie zapytałam Cię wcześniej i kisiłam się u teściów.

krolcia to jak będziesz następnym razem to zapraszam na kawkę lub na spacer możemy wyskoczyć:)
a na Piłsudskiego (w pierwszej klatce) od kilku miesięcy mieszka mój brat właśnie i w zeszłym tyg w sobotę też byliśmy u nich na imprezce:)

hej hej tyle mam tylko siły napisać Bodzia - u nas słoneczko zapowiadają na weekend trochę deszczu, ale od poniedziałku znowu słońce :) więc życzę udanego urlopu!

jeeeeny niech już moja mama pojedzie, jest taaaką pesymistką że nie wyrabiam, jest normalnie toksyczna, ja po każdej rozmowie z nią mam wrażenie że już nie mam sił normalnie jak wyżęta, ona zaś twierdzi że czuje przypływ sił i po każdej naszej rozmowie, ma lepszy nastrój... ale kto ja jestem? mam dać się zamęczyć? jeszcze trzy dni u nas jest... dużo pomaga ale po jej pobycie zamówię chyba wizytę u psychiatry...

aha co byście powiedziały gdyby ktoś wam nakazał nie mieć więcej dzieci pod żadnym pozorem nawet o tym nie myśleć?

Ewa - ja nie chce nic mówic (bo śliwki na pewno miały swój udział), ale u nas takie kupsztale były jak zęby szły, znaczy na finiszu już;-)

Ja to bym się nawet ucieszyła, bo jesteśmy chyba jedni z ostatnich bezzębnych. Wypatrywałam już długi czas, ale ostatnio jakoś sobie odpuściłam. Jak wyjdą, to wyjdą ;)

Hmm, mam problem - pamiętacie, jak w lipcu bolała mnie nerka, zrobiłam badanie moczu, wyszły bakterie i brałam około 5 dni antybiotyk??- no i spóźnia mi się okres:eek: myślicie, że to właśnie antybiotyk może być przyczyną:confused::confused:

Myślę, że jak najbardziej. Mnie się przy chorobach zawsze rozregulowuje cykl. Chociaż rok temu długo chorowałam wczesną wiosną, potem brałam tabletki na uregulowanie tego moje drażliwego jelita, które się całkiem posypało po antybiotykach - tabletki miały napisane, że mogą opóźnić okres, ale okazało się, że to nie one, ale Pucek go opóźnił - o ponad rok ;)
Ale jeśli wykluczasz ciążę, to pewnie antybiotyk opóźnił owulację. Temp. teraz nic Ci powie - tak czy tak będzie podwyższona, ale trochę po śluzie możesz się zorientować, co się dzieje - nie powinno go być, jeśli zbliża się okres.

Pucolek znowu padł jak zabity. Choć pewnie i tak obudzi się o 3 na jedzenie, a potem 5.55 już na dobre - Męża najbardziej denerwuje to, że to jest 5 minut przed budzikiem, jakby już nie mógł tych paru minut dospać ;)

Nic dziś nie zrobiłam, więc jutro dzień sprzątania... A teraz... uwaga uwaga... mam wolny wieczór :) Ale dziwnie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry