• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Pospaliśmy dziś do 7. Luksus... Ale pobudka nocna trwała od 1 do 2 i skończyła się czopkiem. Nawet mleko nie pomagało - taki ryk. Nie wiem, o co chodzi. A zaraz rano kupa. Może faktycznie zęby, choć na dziąsłach nic nie widać. Wolałabym Franka już nie faszerować przeciwbólowymi, ale chyba lepsze to niż ryk taki, że powietrza nie można nabrać...

reklama
Cześć i czołem!
U nas już chyba na stałe wstawanie między 6, a 7 :wściekła/y: Grrrr!

Wrublik - zależy kto by mi powiedział, że nie powinnam już mieć więcej dzieci. Jeśli lekarz - z jakiś ważnych powodów medycznych - to byłoby mi strasznie smutno, ale co robić. Jeśli mąż, pertraktowałabym. Jeśli ktoś inny, powiedziałabym, że nie jego sprawa.

Chyba przywiążę moje dziecko za nogę do kaloryfera. Od trzech dni największym pragnieniem mojej córki jest wylizanie wycieraczki na buty :baffled:

Hejo:)
Ja sie melduje po urodzinkach mojego wielkiego syna:-) było całkiem sympatycznie, tylko jednak robiąć w ogrodzie się człowiek nalata, bo kuchni pod ręką nie ma...ale i tak chyba wszystko się udało:tak: najwazniejsze że jubilat zadowolony. Dzis jeszcze urodzinki dla kolegów w Kinder Planecie...
A jutro mamy zapowiedzianych znajomych, bedzie grill jak bedzie pogoda...

wróblik mój tato tak samo mówi ale takim półżartem hehe ja się nie unoszę tylko jeszcze żartem zbywam że się dopiero rozkręcam;-)przymknij oko na to, sama piszesz że mama pesymistka i ma podejście na nie, więc posłuchać można a trzeba robić swoje:tak:ona pewnie z obawy o Twoje zdrowie itp, jak to mama...

cwietka no to fajn ie z tym autem, nas czeka cała przeprawa....do zimy fajnie by było sie z tym uwinąć, tylko jak pisała - biorąc pod uwagę ślimacze tempo mojego M w tym temacie to mało możliwe....

ewa dobrze ze dałas tym bardziej jak się po tym uspokoił, dziecko też człowiek i też je cos czasem boli, nie ma co meczyć, taki paracetamol nie jest szzkodliwy... życzę zeba w szybkim czasie, bo się już trochę Franek męczy....p.s - my tez jeszcze bezzębni;-)

cristal:szok: pięęęknie! gratuluję:-)

Kapcie domowe niech sobie liże, w końcu to te same zarazki, co na całej podłodze. Ale od podwórkowych i wycieraczki - wara!

A co do kontrowersyjnych metod - ciocia (pokolenie mojej babci) jak musiała coś w domu zrobić, stawiała dwa nocniki na stole w pustym pokoju, sadzała swoich synów - bliźniaków i zamykała drzwi. Chłopcy się darli, ale bali zejść i wreszcie mogła coś w domu porobić :-) Ale to było jedyne rozwiązanie. Chłopcy w soim pokoju mieli absolutnie wszytsko poniszczone, nawet ściany poobgryzali.

Hello ja też dziś pospałam.Mimo pobudki po 4,ale dostał mleczko i nyny i po 7 mąż mi go przyniósł i jeszcze 2 godziny hulaliśmy w łóżku hiihih.Zaraz idę się kapać później śniadanko i nynanko Miko :-)

Czarownice oczywiście czarne heheh

A i muszę buty kupić bo rozwaliły mi się 2 pary wczoraj japonki i sandałki :/

No poskaładałam kolczyki..Miałam wczoraj w nocy natchnienie na typowe deco serwetkowe :-)
Ewa Twoje zamówienie też są..
Cristal zielona gitara obejrzyj sobie.
Zaraz je wrzuce...
Ja robie i musze kupic jakąś szkatułke do nich bo mam chyba ponad 100 par teraz :szok:..Bo jak nie zejdą to albo w prezencie daje ale najczęsciej nosze bo wo okolicy same sumtasy kolczykowe ;-)
Ach ach ach zaraz umyje naczynka, odkurze.......Przygotuje ubranko dla chłopaków i po 14 jedziemy..W Katowicach Parada Smerfów, umówiłam się z chrzestna Juniora :-)

cwietka ojoj to biedna ta ciocia:-D

A no i ciasto - w końcu zdecydowałam się na to! :) Sernik bananowy tylko spód zrobiłam z Digestive jak sugerowała a karmel dałam cienka warstwę po całoście nie takie paski jak na obrazku i na wierzch posypałam kolorowa posypka - chciałam taka wersję bardziej dzieciową;)
Polecam bo zachwytom nie było końca, był przeeepyszny, ...był bo już nie ma;-)
W ogóle ta stronka jest super (dzięki za linka:)) ciasta sa tam super i bedę korzystać!:) zastanawiam się nawet nad tą jej książką Książka 'Moje Wypieki'

reklama
Hejka.;-)
Dziś noc już lepiej:tak:. Może jakiś skok mieliśmy? Się okaże:-D.
No i co? koniec lata znowu:wściekła/y:!
Szare chmury idą.
D.pa d.pa d.pa!
:wściekła/y: :angry:
realmad2.gif
angry.gif
realmad2.gif
angry.gif
realmad2.gif

A czarownice mogłyby być jeszcze w bardzo ciemnym brązie, zieleni albo bordo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry