• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Sarka 100 lat dla dużego mężczyzny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a u nas słońceeeeeeeeeeeeeee.
Krolcia może jeszcze lato wróci ...Czasem jesień cieplejsza jest i bardziej do kąpieli się nadaje..
a wiecie co?? w przyszłym roku będzie niezła jazda...
Popatrzcie ile dzieciaków bedzie szło do 1 klasy przez ta porypana reforme!!!!!!!!!

reklama
Witam;-)
Bodzinka a tutaj szkolnictwo zaczyna sie od 4 roku zycia:tak:
Jutro jade po Adasia jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-)
Ale niezle jaja.Moj A znalazl ogloszenie w gazecie ze poszukuja chlopca 7-10 lat do filmu dlugometrazowego i wyslalam kilka zdjec Adasia, za jego pozwoleniem oczywiscie i wczoraj do mnie dzwonili ze sie zakwalifikowal i mamy przyjechac na spotkanie w poniedzialek:szok:

Asia ale na pewno sa lepiej przygotowani niz w pl na to..Jakoś sobie nie wyobrazam mojego dziecka w skzole z dzieciakami dużo starszymi od niego..W dodatku jednoczesnie 6,7 latki..Jak dla mnie paranoja i koniec. Do przedszkola dziecka nie przyjma bo nie ma miejsca a w szkole się znajdą???
Trzymam kciuki za Adasia!!!

Ja mam nadzieję, że tę reformę już wycofają, zanim nasze dzieci skończą 6 lat. Bo one zaczną podstawówkę w wieku 5,5 roku!!! Paranoja jakaś...

Na vod.onet.pl jest nowy serial dokumentalny - Cud narodzin. Oglądam do prasowania. I powiem Wam, że dobrze, że przed porodem tego nie widziałam ;)

Ogarnęłam dom. Jeszcze tylko łazienka i odkurzanie, ale to już Męża działka. Pucek śpi. Więc nie mam póki co nic do roboty :)

Ewa no mój Lolo sie łapie na 5,5 roku wlasnie bo listopadowy jest wrrrrrrrrrrrrrrrr.Widzicie jaki on zywiołowy, w 100 miejscach na raz i ja go mam do szkoły posłac za rok??????????? NIE CHCE

heja

faktycznie jakieś chmury dzisiaj, ale w zasadzie cieplutko...oby nie padało!

my po kaszusi (cała zjedzona) i zaraz wsadzam dzieciarnie w samochód i ruszamy podlać kwiatki u moich rodziców (wczasują się w górach) i na zakupy.
Wczoraj kupiłam nakolanniki do raczkowania i getry (jednak nie te co Ewa) i mam tylko nadzieję, że dojdą do przyszłego piątku bo na wyjazd sobie nie wyobrażam. Oliwka raczkuje na potege i na rękach, czy we wszelakich krzesełkach niekoniecznie TYLKO PODŁOGA.
I kupiłam jeszcze taką matę piknikową...też z myślą o Oli...oby doszło.

ewa ja ten film oglądałam właśnie będąc w ciąży. On leciał na tlc, czy na reality zone (nie pamiętam) i jeszcze jakiś inny dokumentalny o porodach leciał i też namiętnie oglądałam

reklama
Lolo odkurza :szok: Wczoraj odkurzył duzy pokój i nawet poprawiac po nim nie musiałam!!!! Teraz własnie skończyl u siebie. Moj pomocnik kochany...Jej tyle miłosci do takich małych istotek...........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry