• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Asjaa no to cudna wiadomosc!Brawo!!!:-)
A ja juz rosol zrobilam bo jutro z rana jedziemy po Adasia, huuurrrraaaa!Strasznie mi go brakuje.A w jedna strone mamy ok 130 km wiec nie bede miala kiedy ugotowac.
Jas juz spi ale kurcze co kilka minut budzi sie z placzem i zas zasypia:baffled:A ja nie wiem co jest:baffled:
Lece babolki brac sie za prasowanie bo troche sie tego nazbieralo:confused2:

reklama
Gwiazdeczka widze, ze Ty masz ten sam problem z UP co ja wrrrrrrrrrrrrrrrr. No ale może po prostu powiedz szefowi jak sprawa wyglada to może sam zrezygnuje..ja jakby co jade na rozmowe z dziecmi!!!!
Wiolcia ja nic nie wiem :szok:
Ach ta "paradda" to kicha..Jeden domek, balony i MNÓSTWO ludzi..Nawetfotek ze smerfami nie porobiłam bo bym musiała godzine chyba stać..Zadnych konkursów, zabaw nic...No ale Lolo zadowolony to ja moge być nawet padnięta......

gwiazdeczka i jak bylo na rozmowie?? Ja mam jechać do Up do 12 sierpnia i zobaczymy co mi powiedzą... pewnie tylko odetną połowę zasiłku bo przecież 500 zł to za wiele i odeślą z papierkami do podpisania.

ja juz po rozmowie mam czekac 2 tyg, powiem Wam ze praca calkiem interesujaca za dobre pieniadze no gdyby pozwolona pracowac mi tylko na poranna zmiane to miodzio no ale życzenia to nie w Polsce :D kazano mi czekac 2 tyg na odpowiedz, troszke sie zdziwilam bo do 7 dni musze zaniesc zaswiadczenie do UP a tam mi pisze "rozpatrywane w toku". wynagrodzenie bardzo mnie zdziwilo pierwszy raz zaproponowano mi cos wiecej niz minimum krajowe az troszke mi zal tej pracy bo szefowa spoko babka

Gwiazdeczka to sie cieszysz czy wolałabyś nie iść???
Bo ja chce iśc do pracy ala jak sobie wszystko pukładam znajde opieke do Fifka, nastawie sie psychicznie i znajde cos co mi podpasuje...a nie, ze UP mi powie ma pani tam iśc i sie okaże, ze będe za darmo pracowac bo niania jakby co to kosztuje..............

u mnie jest tak ze musze isc do pracy bo u nas coraz gorezj finansowo ale Wojtka moge pozostawic pod opieka taty badz mojej mamy w godzinach wyłacznie pracy rannej, Wojtus ma spokojnie zapewniona opieke do godz 15 a zawsze ta godzine czy troszke wiecej moglby ktos podskoczyc jednak godzinny popoludniowe/wieczorne jak narazie odpadaja moja mama pracuje od godz 15 a maz roznie ale zazwyczaj na 17,30 a opiekunka nie wchodzi w gre ostatnio u nas stawki podskoczyly niemilosiernie ;/

gwiazdeczka finansowo to i nam by sie przydało, zebym poszła ...tylko, ze ja nie mam opieki i ewentualnie musiałabym niańke no i mijaloby sie to z celem bo bym zarabiała na nią..Bez sensu :-(
No ide wypic kakao, pożreć bułeczke i nyny bo padammmmmmmmmmmm

Nadrobiłam trochę normę drutowania:-D. Mam nadzieję, że jutro uda się skończyć tą część sukienki.
Mojemu apetyt wrócił i to chyba z podwójną mocą:tak:. Dzisiaj wszystkie 3 butelki mleka wypite, do tego cały potężny obiad i kubeł owoców z biszkoptem:szok:. A przed każdym karmieniem taki ryk i lament z głodu, że szok!

reklama
Hej dziewczynki!
Gwiazdeczka, Bodzia - kciuki za pomyślne załatwienie spraw w UP!!!
Asjaa - gratulacje dla MAciusia:-)

Ja właśnie siedze przy winku z mężusiem. Młody śpi, choc ostatnio zasypianie jest bardzo cięzkim i bolesnym procesem. Górne dziąsła ma strasznie spuchnięte:szok:, kupy rzadkie, no nic tylko idą zębiska, ale jakoś długo.....

Bodzia - no to super, że getry przyszły;-) Ja też dziś czekałam na paczkę, ale listonosz stwierdził, że dla niego za ciężka i wypisał awizo na gabaryt. No i musiała matka z dzieckiem na pocztę się pofatygowac:/

Ach, oburzona starsza pani zbeształa mnie dziś tekstem: "kopytka mu pomdlały" oraz groźną miną. Domyślam się, że chodziło o zachustowanego Cypriana i jego zwisające nóżki:baffled: Zignorowałam panią, nie chciało mi się tłumaczyc.

Ehhh, chyba czas spac.

Dziewczyny kochane:-) - bardzo dziękujemy za to, że wciąż głosujecie i oczywiście prosimy o więcej;-)
Na chwilę obecną jest 122 głosy i 9. miejsce (czyli 4 miejsca do nagrody;-)) Ale jeszcze 26 dni - wszystko może się zdarzyć:tak:
DLa wszystkich głosujących buziaczki od Cyprianka!!!!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry