Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam laseczki
Dziś u nas słoneczko jupppiii)) to jakiś cud niemal, aż się człowiek inaczej czuje
Ale noc miałam tragiczną, wstałam po 24 na siku a tu poty mnie oblały, słabo mi było, serce mi waliło, niedobrze i zgaga no wszystko razem, masakra jakaś z tego złego samopoczucia zasnąć nie mogłam, to sam wczoraj wieczorem miałam takie uderzenia gorąca, i brak sił nawet na przeczytanie dziecku bajki...też macie takie jazdy?
pewnie dlatego ze jak podczas ciazy nie jadlam slodkiego to pozniej jak sie zucilam lach to ni ebylo bata na mnie no i o mam efekty... ale tez walcze zey nie prytyc wiecej niz 12-13 kg. w tamtej ciazy w 6 miesiacu mialam 5 kg na plusie i bylam zadowolona wiec mam nadzieje z eteraz tez bedzi epodobnie 

Oj czas leci, a dopiero co zobaczyłam dwie kreski na teście. A zostawiłyście sobie na pamiątke testy pozytywne?
Ja ogólnie zrobiłam 4 testy co drugi dzień i leżą sobie na pamiątke :-) A pojutrze minął dwa miesiące od zrobienia pierwszego pozytywnego testu.
robiłam to samo test był dla mnie jak amulet na samym początku.co chwila zaglądałam do torebki zeby zobaczyć oby oby jedna kreseczka nie zniknęła![]()