• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam laseczki:)
Dziś u nas słoneczko jupppiii:))) to jakiś cud niemal, aż się człowiek inaczej czuje:)
Ale noc miałam tragiczną, wstałam po 24 na siku a tu poty mnie oblały, słabo mi było, serce mi waliło, niedobrze i zgaga no wszystko razem, masakra jakaś z tego złego samopoczucia zasnąć nie mogłam, to sam wczoraj wieczorem miałam takie uderzenia gorąca, i brak sił nawet na przeczytanie dziecku bajki...też macie takie jazdy?

U mnie tez sloneczko :-) Jutro umowilam sie na spacer, wiec mam nadzieje ze tez bedzie cieplutko.
Ja wieczorami mam tez takie uderzenia goraca i goraczke czesto. Tez mi wczoraj np. bardzo slabo bylo i glowa pobolewala. Czesto tez budze sie w nocy i nie moge zasnac. Tlumacze sobie, ze sa lepsze i gorsze dni, no i czasem bywa gorszy.

witam sie piątkowo :) i przepraszam za dwudniowa nieobecnosc ale maz mial wolne i nadrabialismy ;)
ide ponadrabiac ciutke co tam u was sie dzialo przez te 2 dni :)

dobra nadrobilam :)

antylopka kurcze szkoda ze to mieszkanie nie wypalilo jednak trzymam kciuki ze jakies fjniejsze sie znajdzie :)&&&&

jaomar u mnie z przytulankami hmmm ... no coz... ciezko ale ja sie boje w tamtej ciazy bylo sexu a sexu i to dosc takiego malo delikatnego ;) teraz stwierdzilam ze pieszczoty jedynie i tyle ale maz kochany i rozumie jednak go nie zaniedbuje ma sie rozumiec :) dlatego mnie nie bylo 2 dni :P

witam nowe mamusie :)

a co do swojej wagi to nie przytylam albo pol kilo moze juz jest ale nie wiecej bo bylam tydzien temu na wizycie i jak wczesniej 3 tygodnie od wizyty wazylam tyle to ciut mniej wazylam po tych 3 tygodniach. wiec moze z pol przybylo ale ja nie powiem ile waze bo za duzo waze :/ niestety po tamtej ciazy przytylam kurcze 10 kg :szok: pewnie dlatego ze jak podczas ciazy nie jadlam slodkiego to pozniej jak sie zucilam lach to ni ebylo bata na mnie no i o mam efekty... ale tez walcze zey nie prytyc wiecej niz 12-13 kg. w tamtej ciazy w 6 miesiacu mialam 5 kg na plusie i bylam zadowolona wiec mam nadzieje z eteraz tez bedzi epodobnie :)

a co do szkoly rodzenia to wlasnie sie chodzi od 3 trymestru ale wlasnie jak ktors pisala trzeba sie orientowac wczesniej bo miejsc na ten czas naszego 3 trymestru moze nie byc wiec lepiej sie szybciej zapisac :)

dzisiaj u nas sloneczko wiec pewnie pojde na dluzszy spacer. ostatnie dwa dni malo co wychodzilam a wczoraj tot ylko na balkon tak mi sie nie chcialo

ewwe moja sennos nie zna grnic moglabym spac do 12 :) ale ze tabletke musze zjesc o 10 wiec i tak sie budze ale z checia bym jeszcze pospala :)

ok ide dac pieskom jesc :)

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Wczoraj na usg maluch miał 3,5 cm i śmiesznie kopał. Termin porodu mam około 15 grudnia. Mam nadzieję, że na wigilii będziemy już w trójkę!

Oj czas leci, a dopiero co zobaczyłam dwie kreski na teście. A zostawiłyście sobie na pamiątke testy pozytywne?
Ja ogólnie zrobiłam 4 testy co drugi dzień i leżą sobie na pamiątke :-) A pojutrze minął dwa miesiące od zrobienia pierwszego pozytywnego testu.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki, u mnie waga też niestety chyba idzie w górę waga wyjściowa to 56kg. choć tak na prawdę już wtedy było +0,5 kg. Pomimo wielkich starań jednak i tak będzie duży plusik. Ale nie martwcie się dziewczyny te kg da się zgubić później oczywiście jak się chce, ja 25 kg zgubiłam w 5 mies.
Poza tym mam średnie zakończenie tygodnia, ponieważ niestety w sobotę i niedzielę muszę być w pracy:sad::sad::sad:

Oj czas leci, a dopiero co zobaczyłam dwie kreski na teście. A zostawiłyście sobie na pamiątke testy pozytywne?
Ja ogólnie zrobiłam 4 testy co drugi dzień i leżą sobie na pamiątke :-) A pojutrze minął dwa miesiące od zrobienia pierwszego pozytywnego testu.

ja mam dwa testy i ani myślę ich wyrzucać:) pamiętam, jak nie mogłam się napatrzeć na te dwie kreseczki:) jeżdziły ze mną do pracy, co chwila zaglądałam do torebki zeby zobaczyć oby oby jedna kreseczka nie zniknęła:) takie jakieś to było magiczne:)

Joamar, to faktycznie weekend zapowiada Ci sie nie za ciekawie, nie wybierasz się na L4?

reklama
Tez tak robilam :-) Ja zrobilam tylko jeden test i to bylo to, co mi pokazywalo czarno na bialym, ze w ciazy jestem. Teraz czesto patrze na zdjecia usg maluszka :-) Test nadal trzymam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry