Salomii
Fanka BB :)
wezcie to przeczytajcie i mi zinterpretujcie bo ja nie kumam o co chodzi z tymi wadami :/
Trzynasty tydzień - BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wezcie to przeczytajcie i mi zinterpretujcie bo ja nie kumam o co chodzi z tymi wadami :/
myangel myślałam że jako pasażer będziesz jechała - nie przyszło mi do głowy że jeżeli ja nie mam prawka, to inne dziewczyny mogą je miećno to już musisz zrobić tak,żeby Tobie dobrze było, tak czy siak, dasz radę
![]()
ja bede sie telepac do Pl autkiem jakos w lipcu, musimy zaopatrzyc sie w Polskie jedzonko i troche rzeczy dla maluszka no i musze zobaczyc rodzinke i przyjacila bo pozniej dopiero na wielkanoc jakos sie spotkamy, a lot samolotem chyba nie wchodzi w gre bo ja strasznie sie boja latac az irracjonalnie sie boje :/ i normalnie latam ale w ciazy maluch chyba by tam zwariowal jak poczulby ze matka ledwo zyje ze strachu i ma przedzawalowy stan