aluśka :)
Listopadowa mama '07
Witam witam moje grudnióweczki:-):-)
Wybaczcie że znów po niezłej przerwie się odzywam ale trochę nie wyrabiałam na zakrętach w tym tygodniu
na szkoleniu na pełnych obrotach żeby do egzaminu wszystko picus glancus było wszole również egzaminy bo to koniec semestru do tego jeszcze wizyty u lekarza, badania, UP i do tego jeszcze małe rozbrykane do pilnowania
jak wracam ze szkolenia to myślę tylko o spaniu ale jak tu spać jak małe szaleje
Wybaczcie że znów po niezłej przerwie się odzywam ale trochę nie wyrabiałam na zakrętach w tym tygodniu
na szkoleniu na pełnych obrotach żeby do egzaminu wszystko picus glancus było wszole również egzaminy bo to koniec semestru do tego jeszcze wizyty u lekarza, badania, UP i do tego jeszcze małe rozbrykane do pilnowania
jak wracam ze szkolenia to myślę tylko o spaniu ale jak tu spać jak małe szaleje
Moje drogi dziś u mnie w Małopolsce słoneczko od rana, ja w spódnicy i koszulce na ramiączkach bo UPAŁ :-) I tu mam pytanie do Was czy kobieta w ciąży może siedzieć na słońcu?? Czy nie powinno się przegrzewać organizmu (gdzieś tak wyczytałam)?? Na wszelki wypadek siedziałam w cieniu z wyciagniętymi nogami w słońce, eh łydki opalone! :-)