Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, jak będzie się tak pocił. Bo z mokrą głową to jakieś zawianie i przeziębienie gotowe. Mateusz się tak nie pocił i nie poci. W rodzinie m i on sam strasznie się poci. Pewnie Danielo odziedziczył tą złą cechę po nich
.
niestety Amandę mi rozłożyło teraz u niej temp. dochodzi do 39 stopni
o 16.00 miała 38,5 podałam jej na obniżenie gorączki a tu zamiast spaść o 17.30 doszło do 38,9
a teraz ma 39,3 masakra jakaś
dałam jej syropek na obniżenie bo czopków nie chce i okłady chłodne porobiłam:-(
tak przeraźliwie płakała

kiedy poznasz wyniki badań?
pomysł z odkurzaczem słyszałam ale nie praktykowałam

chyba by mi ręce do kostek urosły jakbym musiała młoda cały czas na rękach nosić

) czyli teraz 20 wrzesień
albo pójść w dzien który mi będzie pasował tzn będą juz zdrowe i liczyć na to ze ktoś nas przepuści w kolejce i nie będziemy musiały spędzić całego dnia w przychodni 

! Oczywiście stres co jest dziecku
?! Przez przypadek doczytałam na opakowaniu, że po otwarciu butelki syrop zdatny do użycia tylko pół roku! A wcześniej sugerowałam się datą przydatności
. Teraz już na wszelki wypadek jeśli syrop stoi dłużej niż 3 miesiące, to kupuję nowy
.
Nie miałam kogo nakarmić, więc chociaż siku zrobiłam. No i poranna pobudka o 7 - a myślałam, że sobie pośpię
Cóż... dziecko mi tak zegar biologiczny nastawiło, że chyba do emerytury będę się oo 7 budzić 
. O tak! Danielowi przydałoby się cięcie takie jak u Idy
.
. Nie wyobrażam sobie, że moglibyśmy mieć coś mniejszego
i nie chodzi tu tylko o pakowność. Im większy samochód tym większe mam odczucie bezpieczeństwa.
Amandzie cały czas gorączkuje z rana znów temp. zaczęła rosnąć doszło do 38,2 więc nie czekając na większy wzrost podałam jej syropek i trochę sie uspokoiło ale teraz znów jest rozpalona
a jutro do przychodni po kolejną buteleczke bo to co mamy dla obu do końca kuracji nie wystarczy