Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pusto pusto
U nas dziś pobudka o 6.30, więc Franek pomału układa się na poranną drzemkę. Zapowiada się długi dzień :/
Zaszaleliśmy wczoraj i kupiliśmy Franolkowi spodnie: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyTo chyba najdroższy ciuch w jego życiu
Teraz jeszcze poluję na jakiś fajny pulower. Bo koszulę mam - niebieskawą z krótkim rękawem, jeśli będzie ciepło, a z długim rękawem mamy koszulę w czarno-białą kratę.
Smile, ja myślę, że on tak przeżywa. Coraz więcej bodźców do niego dociera, poznaje nowe rzeczy, musi w jakiś sposób odreagować emocje. To co przeżywa w dzień śni mu się w nocy. Jak to będzie się częściej powtarzać to podaj mu herbatkę z dodatkiem melisy z dwa razy na wyciszenie.
ps. zostalam jednak w domu, praca w firmie męża jest ciężka i aż się nią zdolowałam, a inni niech mysla co chca o mnie, i tak jego rodziny nie lubie
do tego poprosil rodzicow by wzieli zuzke na spacer
a mnie zabral do kina, hahaah szoook. :] w kinie ok,ale jak wracalismyz kina do domu to juz myslalam jak tam zuzka na psacerku. i tak mi dziwnie bylo bez niej :-)