• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

kliwia :) miło Cię poznać:) na pewno sobie poradzicie, no ale nie ma się co oszukiwać stres jest chyba u każdej z nas, taka natura nasza:)

A powiedz, byłaś już u lekarza?

reklama
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, kolejna wizyta u lekarza. Mam nadzieję, że zdjątka dostanę i usłyszę (a nie tylko zobaczę;-)) bijące serducho. Trochę się denerwuję, bo mam mieć usg genetyczne. Ale wierzę, że wszystko będzie ok.

Dobranoc wszystkim:)

agbar - kciuki zacisniete :tak:

ja 2 czerwca mam wizyte, a usg 10 czerwca - moj maz tez sie wybiera, bo jeszcze dzidziusia nie widzial.

ide spac, bo jutro do roboty :eek:

kliwia witaj i zaraz poczytam twoja historie :) jak cie dziewuchy naciagnely do pisania :) no i prawidlowo prosze ladniie sie duzo udzielac :0) hehe

natka znam krotkie i proste cw na przepone sluchaj poloz sie na plecach i poloz sobie ksiazke na brzuuchu dokladnie hmm na przeponie tzn w okolicach pepka ale nie na dzidziusiu tylko wyzej ciut i sprobuj oddychac przepona tak zeby ksiazka sie podnosila :) pamietam to cwiczenie na przepone jeszcze na lekcjach spiewu jako zadanie domowe :) i dojdziesz do wprawy. mezczyzni oddychanie przepona maja wrodzone my kobiety musimy sie tego uczyc :) to nie jest takie trudne :)

agbar
kciuki zacisniete :)

ewwe ja juz w ogole sie doczekac nie moge tego 2go ah i to jeszcze mam na 19,45 wizyte i pewnie godzinne opoznienie bedzie to wroce z wro do domu ok polnocy :/

Ostatnia edycja:
dzień dobry;)

missiiss musze to wypróbowac, ale ja to zdolności chyba niemam... może do grudnia się nauczę..
uciekam sprzątac, bo Zosia w przedszkolu, więc mam troszeczkę czasu.

O Boże jak mi niedobrze....A już miałam ze 3 dni spokoju...Mamusiu....
A tak w ogóle to uwierzyć nie moge, że to już 12 tydzień i jeszcze chwila i II trymestr:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej niunki :)

ewwe no jakbym nie dala rady mam nr do wiolci i mamolki wiec napewno ktorejs dam znac :) postaram sie zaraz jak wyjde z gabinetu ale mowie to moze byc ok 21 nawet :) jej jeszcze dwa dni bbrrr a ty na ktora masz wizyte ??

natka warto sprobowac jesli to potrzebne. ja nie pamietam jak przy porodzie oddychalam ale polozna mowila bardzo dobrze :) moze od tych cwiczenw szkole ja ciagle oddycham przepona i juz mi tak zostalo bo mam wyuczone :P

mm sniadanko , ogoreczek zielony mniam i pewnie bedzie mi sie cholernie odbijal :/ ale co tam mam ochote :) jak narazie rano sie obudzilam bez mdlosci ale po jedzeniu kto wie co to bedzie :)

milego dzionka kochane :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry