Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Renczysia miksera nie potrzebujesz do mojej szarlotki
Robi się ją MIGIEM. Przepis wrzucę zaraz na kulinarny
![]()

o tym samym pomyślałam!A nie wiem,jakbyśmy bliżej siebie mieszkały to pewnie piłybyśmy kawkę i jadły szarlotkę Ainah :-)
Bo porządki robię, to bym Ci podesłała. Granatowy nawet jest;-) I jakieś brokatowe...Chcesz fotki, to zrobię.

Ewa- póki jest chory tak się tym nie zamartwiaj- ma zapchany nos to i apetyt mu spadł- przecież dorośli potrafią prawie nic nie jeść jak są chorzy- dzieci to samoJa już nie wiem, co mam robić... Franek konsekwentnie odmawia jedzenia łyżeczką, czyli odpadają nam 4 z 5 posiłków dziennie :/ Nawet chrupek nie chce jeść. Mleko od czasu do czasu wypije i to wszystko. Mąż poszedł po nurofen w kropelkach, może jak go znieczulimy, to chociaż kolację zje...
Ząb już widać, myślę, że do połowy. Chociaż nie wiem, jak duże są te dziecięce ząbki. Jak wyjdzie całkiem, to przestanie go to boleć? Bo to już stanowczo za długo trwa...:/
) oraz mniej schodów pod górę w życiu zawodowym