wydaje mi sie ze umowa zlecenie moze sie liczyc do lat pracy - z ztymze musialabys z wlasnej keiszeni placic skladki emer-rentowe a to sie nie kalkuluje.zbey ze swojej wyplaty oddawac polowe na ten cel .
Ubezpiecz si eu meza i dorywczo rob sobie zlecenie. moze sie uda je kontynuowac nawet majac etat?
Co do niani, ja bym zwracala uwage na jej zapach, i higioene - jak przylezie z dworu i nie umyje rak przed dotknieciem dziecka - to do widzenia
A spytac mozna o rozne rzeczy, - haha zrob test zrecznosciowo-myslowy - taki jak robia na rozmowach kwalifikacyjnych - np - daj kartke papieru, nozyczki, tasme klejaca, ale tylko w odmierzonych odcinkach. i jajko - ugotowane - i niech z tego zorbi oslone dla jajka, by spuszczone z wysokosci 2,5metra sie nie rozbilo

- dobolismy to na zajeciach z marketingu chyba

Kreatywne podejscie jest bardzo wazne.
Choc nie powiem, jesli sie jakas osoba z tym nie spotkala to moze wysmiac takie cos hahahah :-)
co do alelgro - ja wystawilam bodziaki i pajace - i tez nikt nie chce tego.
mam super dresik welurkowy na dziewczynke, z metka, ale nie wiem czy jest sens wystawiac, do komisu sie nie oplaca dawac, bo maja taki narzut ze szok.
Aaaaa moze sie uda odpsrzedac za grosze znajomej ktora niedlugo rodzi - ze tez na to wczesniej nie wpadlam!