U nas to na razie na szczęście dopiero zalążek, więc jest szansa, że jak szybko zadziałamy, to zwalczymy to dziadostwo.
Ciężko będzie przemalować, bo mamy tego tragicznego baranka na ścianach w kuchni :/ Ale jakoś damy radę.
Grzać teraz zaczynają, to będzie ciepło i sucho, a okno mamy w kuchni i łazience praktycznie non stop otwarte albo przynajmniej rozszczelnione.
Tylko przede wszystkim sąsiedzi z góry muszą sobie naprawić odpływ w wannie, bo jak nie, to znowu coś wyjdzie.
Ech... Jak nie urok to...
Ciężko będzie przemalować, bo mamy tego tragicznego baranka na ścianach w kuchni :/ Ale jakoś damy radę.
Grzać teraz zaczynają, to będzie ciepło i sucho, a okno mamy w kuchni i łazience praktycznie non stop otwarte albo przynajmniej rozszczelnione.
Tylko przede wszystkim sąsiedzi z góry muszą sobie naprawić odpływ w wannie, bo jak nie, to znowu coś wyjdzie.
Ech... Jak nie urok to...

Zdrowka!!A jak teraz sie czujecie?Jak Ida??
czy to oznacza pogadankę z sedesem inaczej rzyganko?
myslalam że tam padnę!!! oczywiście prywatnie na już (tzn na 20.X) nawset jakby człowiek chciał to się nie da normalnie. Nawet jakbym chciała wziąść jakies zabiego prywatnie póki co na cito to przeciez nie wiem jakie!!!!!
no chore to
. Ja nie wiem co to ból głowy
.
.