• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Hejka!
U nas trochę lepiej. Ida w sumie czuje się świetnie poza tym, ze robi strasznie śmierdzące i rzadkie kupy. Wczoraj przespała w sumie ponad 6 godzin, ale, jak sie obudziła, to była żywotna, jak zawsze. Próbuje jej wcisnąć smectę i od rana wypiła pół porcji - jest nieźle ;-)
Ja tez lepiej. Rzyganko było tylko wczoraj rano, a potem przespałam cały dzień z temperaturą wahającą się od 37 do 38. Dzisiaj na zajęcia idę - nie mam wyjście. Od rana jestem na Ibuprofenie, żeby zabić temperaturę i ból głowy.

Wrublik - współczuję luteiny :-(

Ewa - wracając do grzyba, to poza środkami stricte grzybobójczymi, są też specjalne farby, którymi maluje się kuchnie i łazienki. Taki właśnie any-grzybiczne. Są oczywiście trochę droższe, ale mają duży plus - można je zachlapać (nawet sokiem wiśniowym) i przetrzeć ścireczką i jest czysto :-)

Sarka, Krolcia - tulaki w kręgosłupy. Kurcze, Sarka, masakra z tą służbą zdrowia :wściekła/y:

Antylopka Twoja migotka ma znowu urodziny:tak::-D(suwaczek:-p), nie za dobrze jej?

A tak w ogóle to ostatnio znajomej m stwierdził, że dzieci szybciej się starzeją od nas(tak ku pokrzepieniu się, he he:-D), bo jeszcze kilka lat temu to był od swoich dzieci starszy kilkakrotnie a teraz już tylko dwukrotnie he he. Coś w tym jest:-p.

witam wczoraj pojechalismy na ten pogrzeb mały całkiem niezle zniósł podróż gorzej juz było potem pół mszy był grzeczny potem musiałam niestety z nim chodzić, duzo osób pierwszy raz widziało Wojtusia i każdy cos do niego mówil także był zachwycony droge powrotną cała przespał wrócilismy przed 20 także przebudził sie zjadł kaszke i zachwile znów poszedł spac
a dziś biegunka po same pachy dosłownie i przebijaja sie juz na całego górna jedynka dobrze ze wczoraj nie było objawóow zabkowania mylałam ze juz nas to ominie bo praktycznie sie juz przebiła a tu zonk ;/ tak jak kiedys mówiłam do roczku zabek sie pojawi no i chyba powinnam przepowiadac przyszłośc :-D

ide teraz Was troche poczytac

Frulo łaskawie wstał. Zjedliśmy obiad, bierzemy wodę na mleko do termosu i lecimy w trasę. Rynek, praca, a potem żłobek... Jakaś głupia chmura się pojawiła, ale mam nadzieję, że nie będzie padać... Oby...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry