• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Szlag..Jak nie urok...
Odebrałam z przedszkola wrzeszczącego Lolka..Ucho go boli..Pediatra od 14...Dostał nurofen i śpi..Dobrze wczoraj czułam, że cos jest nie tak...A Fifi niby lepiej ale marudny jak 100 bandytów, i jak wczoraj spał mało tak dzis to odrabia..Śpi i spi i śpi..Ja juz nie wiem o co kaman...

My zaczęłyśmy dziś dzień o 5 rano :crazy:. Maluśka nie schodziła mi z rąk aż do wyjścia do pracy. Nawet ubrać po ludzku mi się nie dała. Dwójka górna się przebija...
Wrublik ponawiam pytanie o rozmiar Twojej małej bo chciałam ci trochę rzeczy dopakować do mleka - wejdzie w 74? No i odpoczywaj kochana!
Tulaski dla wszystkich obolałych mam. Zdrówka dla Idusiaka, Lolka, Wojtusia i reszty potrzebujących maluchów.

Bodzia tulkam ci syncia!
Thinka :zawstydzona/y: widzisz pomyślałam że muszę ci odpisac i cos mi tu w pracy przeszkodziło - tak 74 rozmiar spokojnie wchodzimy, dzięki w ogóle że o tym pomyślałaś! :tak:

Szlag..Jak nie urok...
Odebrałam z przedszkola wrzeszczącego Lolka..Ucho go boli..Pediatra od 14...Dostał nurofen i śpi..Dobrze wczoraj czułam, że cos jest nie tak...A Fifi niby lepiej ale marudny jak 100 bandytów, i jak wczoraj spał mało tak dzis to odrabia..Śpi i spi i śpi..Ja juz nie wiem o co kaman...

Uuuu nie dobrze:no:. Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku jeśli to zapalenie. &&& dla starszaka. Napisz po wizycie co i jak.

A ja złamałam ulubioną łyżeczkę do karmienia Daniela.:crazy:

Krolcia ucho tak zawoskowane,że nie widać..:no:Antybiotyk dostał bo do tego swisty w oskrzelach:crazy:I skierowanie do laryngologa i kropelki do uszne...Ech zeby tylko na tym sie skończyło..
Czy jeszcze jakis chlopczyk pomyk w 68/74/??????????

Złapałam gumę:wściekła/y:. Wrrrrrrrrrrrr. Dobrze, że z przedszkola to jakieś 2 km tylko. I żeby nie było, że nie umiem(opinia facetów o kobietach:crazy:) próbowałam choć poluźnić śruby. Doopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!! Prędzej się osram niż je odkręcę!!!!! :wściekła/y:

Cześć dziewczyny,

Proszę o trzymanie mocno kciuków za mojego kochanego dziadka, powinien właśnie mieć operację i bardzo się boje jak będzie...

Potem obiecuję was doczytac i przepraszam, że od razu tego nie robię...

Wiolcia, będzie dobrze!

Franek był dziś sam w żłobku chwilę. Od razu zaprzyjaźnił się z najstarszą - Alą. Dała mu swoją ulubioną zabawkę ;) Myślałam, że będzie siedział i się przyglądał głównie, ale już po paru minutach zaczął zabierać dzieciom zabawki :/ Na szczęście ładnie oddawał, jak go ktoś upomniał ;)
Więc próba generalna zaliczona. Jutro zostaje od 12 do 16...:/

Właśnie wypiłam litr lodowatego mleka. Nie mogłam się powstrzymać. A przecież ja nie lubię mleka...:/

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie wypiłam litr lodowatego mleka. Nie mogłam się powstrzymać. A przecież ja nie lubię mleka...:/
ewidentnie to wygląda na ciążowe zachcianki :-D:-D:-D:-D:-D

Wiolcia -kciuki zaciśnięte!!!!!
Krolcia -współczuję gumy! ja bym kopnęła taki samochód i niech gadają co chcą a naprawa samochodu choćby wymiana koła, to nie moja sprawa, ja w samochodzie tylko jeżdzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry