• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Bodzia to śmigaj gdzieś na pierożki

Ewa to super że Franiu zaaklimatyzował się w żłobku,tez bym chciała żeby mój Miko miał się z kim pobawić :-(

hej wy tu z pierogami! zaraz mi ciężarnej smaka narobicie że będziecie musiały przywieźć mi :-D
Krolcia mówisz już miałaś przymrozek :sorry2: u nas wczoraj był deszcz ze śniegiem :no:

Zimnica straszna aż się z domu nie chce wychodzić,ale trzeba :-( Póki co 3 stopnie,później ma byc max 8,więc wtedy wyjdziemy z domu,poobiadowo (Miko) :-)

Ja nie wiem że to dziecko uwielbia kable,wtyczki itp.A wiatrak to już w ogóle najlepsza zabawak,a i siedzenie na parapecie i oglądanie świata przez okno i bawienie się aniołkami które tam leżą :-) Przy tym jeszcze trzeba włączyć radio żeby było milej :-) heh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dodałam fotki do tego konkursu powakacyjnego u góry na BB. Jedno to to chłopaki plus fontanna ;-)
Nie ide do pediatry..I tak będe musiała w przyszłym tygodniu iść z Lolkiem a Fifkowi juz nic nie jest..a jak się z nim przelece tak z rana po tej zimnicy to to się zmienić może..Pójde w poniedziałek..Potem na chwile wyjde bo inaczej mi głowe rozsadzi..

hej mamusie.
nie kuście pierogami bo też już mam na nie ochotę :-D
Mikołaj przeziębiony :-( miało być dzisiaj spotkanko, a wyszła doopa... byliśmy u lekarza i osłuchowo czyściutki, ale pediatra mówi, że teraz pogoda jest tak zdradliwa, że mamy przez weekend posiedzieć w domu i to przeczekać. jak do niedzieli się nie pogorszy to spokojnie śmigać wszędzie :-) po nim w zasadzie nie widać, że coś jest nie tak. wczoraj byli znajomi i przywieźli mu traktor i teraz ma swoją nową ulubioną zabawkę, a ja mam spokój :-D ale wakacje w Pl i jakieś przeziębienie wrrrr a tyle planów :-(

ech czekam aż mama wróci i muszę wyskoczyć do apteki - nie chce mi się. zimno brrrr teraz to w Irlandii już będzie tylko cieplej niż tutaj... latem gorzej, zimą cieplej :-D

Cześć,

ja dziś po połówkowym: termin porodu potwierdzony na 22 luty, czyli urodziny męża :) Córcia rozwija się prawidłowo, waży 444 g :) Nie mam zdjęć, ale mam płytkę.

Zdrówka dla Mikołaja i innych chorych maluszków !

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry