• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Pamiętacie, jak wczoraj pisałam, że Franek bawił się w żłobku w jakąś zabawę hopsasa? ;) Nie wiem, na czym polegała, ale teraz jak słyszy słowo hopsasa, to rechocze jak głupi ;)

Ainah - ach trochę ci zazdroszczę że już masz ta połówkę, super że wszystko ok!

Ewa a ta zabawa to czasem nie podskakiwanie na kolanie typu "Jedzie sobie pan pan, a za nim chłop hop..."?

Ja tam nie wiem - Pucek niewiele opowiadał o tym, co się działo ;)
Ainah, ależ Ci zazdroszczę. Jeszcze parę miesięcy i będziesz mieć dwójkę maluchów w domu :)
Ja mam jakieś przeczucie, że nie jestem w ciąży...:/ No ale to się niedługo okaże.

Mikołaj zrobił "porządki" w moich szufladach i poszedł spać :-Da teraz ja muszę po tych jego porządkach ogarnąć...
ja mam skleroze. poszłam do apteki i chciałam iść do banku i sklepu papierniczego po kilka rzeczy... w aptece załatwiłam. doszłam pod bank i co? zapomniałam, że dokumenty zostawiłam w domu :wściekła/y: no to wróciłam po dokumenty i do banku. wróciłam do domu i co mi się przypomniało?? że miałam iść do sklepu bo jest po drodze :wściekła/y: głupieje na starość chyba hehe

super we juz piatek i teraz piekny weekend przed nami:)
juz obmyslam gdzie by tu w weekend pojechac...
wiecie co mi chodwi po glowie? zeby rano w samochod i siup nad ocean na spacer obiad, odpoczynek i wieczorem powrot. ale to chyba glupi pomysl.... ide szukac w googlach jakiejs milej miescinki blisko nas...
Cześć,
ja dziś po połówkowym: termin porodu potwierdzony na 22 luty, czyli urodziny męża :) Córcia rozwija się prawidłowo, waży 444 g :) Nie mam zdjęć, ale mam płytkę.

Zdrówka dla Mikołaja i innych chorych maluszków !

super Kochana, bardzo sie ciesze:)
kiedy nam sie uda zgadac w koncu?????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry