Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a piaszczyste to juz spora atrakcja
no ale sa i jedna jest nawet jakies 5 km od domu, w kazdym razie jesli chodzi o spacerowanie nad woda to bezposrednio sie nie da bo albo za malo miejsca albo trzeba skakac po skalach
natomiast sa piekne miejsca spacerowe z widokiem na ocean i takich jest u mnie przynajmniej 4 a miasteczko ma 20 tys ludzi
Gosia ja ostatnio poszlam tak do sklepu... bez pieniedzy.. caly koszyk naladowalam hehe, dobrze ze dom blisko..
yyyyyyyyyyy to jak to sie ma do dzieci z tad???
martwiłam się, że październik będzie ciężki, a tu niespodzianka i nagroda w pracy m
fajnie
musimy oddać to komuś i mieć nadzieję że kiedyś jeszcze raz takie szczęście nam się uśmiechnie... chociaż jak pomyślałam mogłabym pojechać ale pod warunkiem jeśli zabiorę się tam całą swą rodzinką, nie wyobrażam sobie 8 dni bez moich dzieci!
ja z tym poszlam do fizjoterapeuty a lekarz skierowal nas na rtg bioderek bo przy okazji zaobserwowalam asymetrie faldek na ukach blizej pupy, na jednej nodze ma jedna faldke wieciej, z bioderkami wszystko ok no a faldki brak i chodzimy sobie do fizjo ale w sumie nie cwiczymy tam ani nic dlatego pytalam co moglabym zrobic z ta slabsza i pojde za rada Antylopki z rowerkiem