Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aaa no taka drzemka to jest drzemkaSarka ja robię małemu pobudkę przed 7, a spać idzie na tą jedną drzemkę koło 10.30. Zazwyczaj śpi do 12-12.30 ale zdarza się, że pośpi i do 13.30 tak jak dziś.![]()
super że tak śpi

A ostatnio i wieczorem szaleje - ale to wszystko przez zęby, jeśc znowu nie chce, za to gryzie wszystko. Dziś mnie uchlał w ramię, ale tak boleśnie, że aż mi łzy stanęły
Totalnie mnie zaskoczył.
Mam luki w pamięci, problemy z koncentracją, ostatnio gubię różne papiery w pracy. Na szczęście się znajdują, ale zaczyna mnie to wkurzac
Nie mogę się skupic podczas rozmowy - często pytam się kogoś o coś i nie rejestruję odpowiedzi
Normalnie masakra. Ale to wszystko przez to, że od porodu nie miałam fazy głębokiego snu z pełną fazą rem, mózg się kiepsko regeneruje. Sny mam może 2 razy w miesiącu
Nie jest dobrze
dzis nawet jadła...
zapraszam na kawkę