Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maksiu zasnął, a ja muszę ogarnąć parę rzeczy, m.in. napisać wypowiedzenie umowy na internet do Netii, umówić się na czyszczenie sukni ślubnej, wystawić ją na allegro, wystawić taki duży blat-biurko na allegro, ogarnąć narzędzia męża z pokoju Maksa ( w jego pokoju mamy składzik, bo mały śpi z nami w sypialni), podzwonić po szkołach dla psów (muszę zamówić jakieś konsultacje tudzież szkolenie z podstawowego posłuszeństwa), ustalić listę rzeczy do kupienia w Leroy Merlin (zasłony, żabki itp do pokoi), ściągnąć, uciąć, przeszyć i wyprasować zasłony, które kupiłam (ale ten punkt chyba jak wróci mój małż, bo nie mam drabiny a chyba za bardzo nie mogę wyciągać rąk do góry :/). Aha no i zrobić obiad i ogarnąć ogólnie mieszkanieMam wrażenie, że o czymś zapomniałam
![]()
Troche tego jest ale jak Salomii pisala-nie zapomnij o odpoczynku;-)
duzo przemywaj sola fizj. tylko tyle mozesz zrobic..a jutro zdaje sie f\Formica ma dyzurKochane - Idulkowi ropieje jedno oczko. Do lekarza się już dzisiaj nie dostanę. Co z tym robić? Nie boli jej - nie próbuje go trzeć, tylko co chwila w kąciku wewnętrznym zbiera się taki mały "śpioszek".
ja dzis tam bede po odbior wyniku z cyto;-)
nic nie poradzę do powrotu męża jeszcze 2 godziny...