• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wy to się tych okien przypadkiem nie chwytajcie :-)

ech właśnie mi sie przypomniało jak rok temu w grudniu robiłam wszystko, żeby wygonić dzidziola z brzucha - miedzy innymi myłam okna :-D choć to i tak nic nie dało hehe

Maksiu zasnął, a ja muszę ogarnąć parę rzeczy, m.in. napisać wypowiedzenie umowy na internet do Netii, umówić się na czyszczenie sukni ślubnej, wystawić ją na allegro, wystawić taki duży blat-biurko na allegro, ogarnąć narzędzia męża z pokoju Maksa ( w jego pokoju mamy składzik, bo mały śpi z nami w sypialni), podzwonić po szkołach dla psów (muszę zamówić jakieś konsultacje tudzież szkolenie z podstawowego posłuszeństwa), ustalić listę rzeczy do kupienia w Leroy Merlin (zasłony, żabki itp do pokoi), ściągnąć, uciąć, przeszyć i wyprasować zasłony, które kupiłam (ale ten punkt chyba jak wróci mój małż, bo nie mam drabiny a chyba za bardzo nie mogę wyciągać rąk do góry :/). Aha no i zrobić obiad i ogarnąć ogólnie mieszkanie :) Mam wrażenie, że o czymś zapomniałam :P

:huh:Troche tego jest ale jak Salomii pisala-nie zapomnij o odpoczynku;-)

Tak w ogole to dzien dobry.W sumie to nie taki dobry bo cos sie z Jasiem dzieje:-(Od wczoraj nie ma apetytu, ciagle placze,marudzi, cos go ze snu wybudza i po wcisnietym obiadku wszystko na mnie zwymiotowal:baffled:

asia może to zęby??

Miki zasnął :-) no i udaje nam się w końcu wracać do przedwakacyjnych przyzwyczajeń, czyli jedno spanie w dzień. zobaczymy tylko jak długo pośpi bo go zęby męczą. kupa za kupą jest, no i teraz od godziny padał i nie mógł spać. podałam nurofen i się udało.
w Polsce mi go rozbawili i muszę go z powrotem przestawiać, że sam sobą musi sie trochę zająć... takie miałam grzeczne kochane dziecko przed wyjazdem hehe

Kochane - Idulkowi ropieje jedno oczko. Do lekarza się już dzisiaj nie dostanę. Co z tym robić? Nie boli jej - nie próbuje go trzeć, tylko co chwila w kąciku wewnętrznym zbiera się taki mały "śpioszek".

Kochane - Idulkowi ropieje jedno oczko. Do lekarza się już dzisiaj nie dostanę. Co z tym robić? Nie boli jej - nie próbuje go trzeć, tylko co chwila w kąciku wewnętrznym zbiera się taki mały "śpioszek".
duzo przemywaj sola fizj. tylko tyle mozesz zrobic..a jutro zdaje sie f\Formica ma dyzur:tak: ja dzis tam bede po odbior wyniku z cyto;-)

cwietka a miała katarek? bo czasem przy katarze taki śpioszek się pojawi, ale jeśli nie to 1. mogło jej coś się dostać do tego oczka, np wtarła sobie rzęsę - u mojej starszej często tak się zdarzało, 2. może mieć infekcję oczka, ale o tym ma stwierdzić lekarz i wtedy albo maść albo kropelki
Asia oby u Jasia to tylko przejściowe było a nie żadne tam jakieś nie wiadomo co, &&&&&&&&&&&
Gosiu do noszenia na ręcach dzieci szybko przyzwyczajają się, a z powrotem to już trzeba pogimnastykować się

już na kulinarnym wspomniałam o swoich ciążowych zachciankach, a że nic podobnego w swoim domu z tam wymienionych rzeczy nie znalazłam, zjadam kilkuletnie rodzynki, wolę nie zastanawiać się kto w tym czasie w nich zamieszkał :confused: nic nie poradzę do powrotu męża jeszcze 2 godziny...
zastanawiałam się co mi Wikunia tak cicho siedzi koło łóżka na którym sobie leżę, spojrzałam a tam uśmiechnięta buzia maltretuje smoczek - Anula znalazła gdzieś na pewno na półkach porzucony od dawan, czyli mocno zakurzony, smok i oczywiście dała siostrze... i ta go zamiast gryzaka maltretuje

Ostatnia edycja:
reklama
u nas tez okna brudne jak nie wiem co ... chociaz nie jestem w ciazy, to mi sie nie chce za nie brac ;-)

dzis Alicja w nocy zwymiotowala - chyba to ten wirus od Ninki. sniadania nie zjadla, dostala czopka przeciwbolowego. jak wstala ok 11, to zjadla, napila sie i teraz jest ok. zobaczymy jak dalej, bo jutro planujemy imprezke u nas w domu

a wogole to kupiulam wczoraj sukienke na wesele :-) zadne cudo, w reserved, ale nadaje sie tez na kolacje firmowe itp. byla przeceniona z 169 na 139, a ja jeszcze 15%rabatu dostalam, bo miala mala plamke, ktora oczywiscie sie wyprala :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry