• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ewa a powinni ale dają rade ;-) Krolcia prawie cały czas sama z dwójka, mnie się zdarzyło. Do wszystkiego można przywyknąc :-p
Fifi wlasnie się dzwignął do stanie z kucania!!!! A Fifi po południu bawił sie z tata i tata udawał ziwrzki, widac było, że maly slucha jakby go naśladowai jak tata powiedział "Kici kici" to Fifi powtórzył:szok::szok:Uroczo wyglada jak sie stara powtarzać co my mówimy ;-) Spróbuje nagrac ;-)

reklama
Maluch padł:tak:. he he. Dziś nie strzelił drugiej drzemki wiec pewnie dlatego.
A ja się bawię w zmontowanie krótkiego filmiku ze zdjęć:tak:. W picassie odkryłam, ze można szybko i bezproblemowo takie coś stworzyć. Zaznaczasz zdjęcia klikasz zrób film i już. Nic superowego, bez liter, wstawek i takie tam ale i tak fajnie to wygląda. :-)
Jak zbiorę wszystko to na roczek Daniela pokażę Wam zfilmikowane:-p;-) zdjęcia jako podsumowanie.

Ewa Mój Miko marudzi wieczorem ostatnio dosyć często,w dzień w porządku ale paluchy cały czas w buziolu.Oj kalendarzem mama na pewno się zachwyci,będzie miała Was na oku codziennie :-)

Wrublik super ta tunika,mi się podoba grafitowa :-)

Dzidek śpi uffffffff

Mam problem z tym kalendarzem, bo chciałam, żeby na stronie z danym miesiącem były zdjęcia tych osób, które mają w tym miesiącu urodziny, imieniny albo coś takiego. No i wszystko fajnie, ale na lipiec przypadają rocznice ślubu nasza i Brata z Bratową - wkleiłam nasze zdjęcia ślubne, ale wtedy też młodszy Brat ma imieniny. I bruździ mi to jego zdjęcie między ślubnymi ;) Takie mam problemy aktualnie ;)

Idę sobie wybrać jakiś film i będę robić zaproszenia :D

Ja też mam zamiar takie kalendarze pod choinkę dziadkom zrobic - zwyczajnie nie mam pomysłu na nic innego:-D A z tego na pewno się ucieszą. W każdym mies. będzie zdjęcie Cypka z danego miesiąca 2011, czyli przekrój od 2 mies. do roczku (bo nie będę czekac do grudnia z tym kalendarzem). Oczywiście mam podobne dylematy - które zdjęcia wybrac:sorry:

Sarka - hmmm, podanie lekarstwa mojemu dziecku to "sztuka cyrkowa i chwiejna" więc lepiej jak to można podstępnie ukryc w jedzeniu.
Jutro spróbujemy medycyny ludowej, czyli ziemniaczanego okładu na klatę;-)

Cristal, to u nas odwrotnie - lekarstwa Frulik połknie i wypije każde bez problemu, jeszcze się oblizuje. Ale leżenia pod okładem sobie nie wyobrażam. No chyba że na spaniu - jak z bańkami ;)

Fotoksiążka zamówiona. Dobrze, że dziś to zrobiłam, bo odbiór dopiero 29 listopada!! Kalendarz już się ładuje i też go zaraz puszczę do realizacji :)

Wiecie co dziś zrobiłam... Upiekłam chleb. Pyszny - z siemieniem lnianym i curry. Wydawało mi się, że tego curry jest niewiele, tak tylko żeby kolor złapało. Przychodzi pora kolacji, robię Frulkowi kanapkę. Wsuwał aż mu się uszy trzęsły - całą wielką pajdę zjadł. Po czym biorę się do zjedzenia skórki, bo jedną zostawił, no i wtedy dopiero poczułam, jaki ten chleb jest ostry...:/
Mam nadzieję, że nie będzie w nocy problemów żołądkowych. A jutro kupię Frulikowi normalny chleb ;)

reklama
te fotokalendarze to super sprawa. ja zamawiałam w necie i przysłali mi do domu - bardzo szybko to szło. tak jak już wcześniej pisałam - cała rodzina się zachwycała. no ale ja to miałam niezłe zadanie bo w przypaku babci mojego małża to miałam do wpisania ponad 120 dat (urodziny, imieniny i rocznice ślubu) i to tylko najbliższa rodzina była hehe no i jeszcze zdobywanie zdjęć, żeby każdego umieścić - masakra, ale dałam radę :-D
dobrze, że u nas rodzina nie tak liczna to przy mojej babci kalendarzu aż tak się nie musiałam wysilać :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry