U
użytkowniczka r
Gość
Hello dziewczynki
U nas nocka nie ciekawa,ale tez nie tragiczna.Miko zasnął po 21,przed 23 mierzyłam goraczkę i było 39,podałam syrop,pózniej obudził sie po północy,dałam mleczko,później około 2 wzięłam go do nas i dałam piciu.Pobudki trwały co godzinę,co pól ale jakos funkcjonuję,dobrze że miałam go obok i nie musiałam latać do niego :-)
dzisiaj znowu jedziemy po towar juz ostatni raz i dalej wyceniamy.Ach jak nie ma mnie w domu to tęsknie za niuniem i myślę o nim non stop :/
U nas nocka nie ciekawa,ale tez nie tragiczna.Miko zasnął po 21,przed 23 mierzyłam goraczkę i było 39,podałam syrop,pózniej obudził sie po północy,dałam mleczko,później około 2 wzięłam go do nas i dałam piciu.Pobudki trwały co godzinę,co pól ale jakos funkcjonuję,dobrze że miałam go obok i nie musiałam latać do niego :-)
dzisiaj znowu jedziemy po towar juz ostatni raz i dalej wyceniamy.Ach jak nie ma mnie w domu to tęsknie za niuniem i myślę o nim non stop :/
no masakra, diabeł nakrył ogonem, a chwilami jeszcze czasem jej sie ten nos zapcha że chętnie ym jej frida pomogła
więc czym ten organizm ma sie posilić a w mleku jeszcze sa dziecku potrzebne witaminy np D czy żelazo. Nie jestem przewrazliwiona ale po mału mnie to zaczyna trapić, jeszcze jak widze ile Wasze baki jedza i mam porównanie ile może zjeśc takie dziecko! (krolcia, mamolka;p)
. Małego katarek już tak nie męczy wiec idzie ku lepszemu. U nas też rajstopki i bodziak po domu ale na noc właśnie są śpiochy albo pajac, żeby było dla skóry trochę odpoczynku od tych ścisków. Skarpety zaczęłam zakładać bo miał po nocy zimne stopy. No jak je wywalił przez wspomniane dziury między napami
. Brrrr nie znoszę ich! Uwielbiam pranie takie szorstkie prosto z powietrza ściągnięte najlepiej
aaaa i ja też uzywam lenora perfumelle