• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Krolcia Danielek kukurydzę wcinał :szok: oby mu nie zaszkodziła:sorry:
moja Amanda też chciała być z miesiąc temu dobrą siostrzyczką i Martynkę nakarmić kukurydzą ale w porę się spostrzegłam:sorry:
Gufi oby wirus na dobre sie nie rozkręcił:no: zdrówka posyłam:sorry:
Udanego wypadu z koleżankami:-)
Tunia poprawy humorku życzę:sorry: i współczuję tego nie planowanego wydatku:-(
Co do nocniczka to Martynka ostatnio dostała w prezencie na przyśpieszonych urodzinach ale nie chce na nim siedzieć :baffled: jak tylko ją posadzę to jest ryk i z niego schodzi:eek: także długa droga przed nami :confused2:

reklama
hej a co kukurydzy nie można??/?:szok: maluśka już ją jadła - była w mieszance duszonych warzyw, nie miała skutków ubocznych po za co prawda nie do końca strawionymi kawałeczkami

Ewa w kolejnych ciazach ruchy się zazwyczaj czuje wcześniej. Ja Lolka w 17 a Fifka k.12,13 ;-)
oo to szybko :szok: to ja przy Was późno ruchy poczułam z Amandą byłam grubo po 20 tygodniu
nawet chyba w 22/23tygodniu byłam na wizycie i lekarz sie mnie pyta czy czuję ruchy dziecka a ja że nie i wielkie zdziwienie jak to możliwe:eek:
Z Martynka to szybciej bo chyba w 16tyg ale sprawdzę w zapiskach:rofl2:
Bodzia dobrze że telefonik sie znalazł:tak:

Czy któraś z Was korzystałam z wywoływania zdjęć poprzez allegro? Bo ja owszem i nie dość że jestem zadowolona z wykonania to jeszcze jest dużo taniej niż w zakładzie gdzie za jedno zdjęcie 10x15 płaciłam 90gr:baffled: potem też wywoływałam w empiku za 59gr teraz już zdrożeli do 69gr:eek: i na końcu trafiłam na allegro gdzie za zdjęcie płacę 20gr:tak::rofl2:

Wrublik kukurydza ciężko strawna jest dlatego lepiej sie wstrzymać z podawaniem jej :sorry: ale skoro Twojej nie zaszkodziła to moze śmiało wcinać:tak:
Antylopka niezłą dietę miałaś:rofl2: ja też tak miałam po Amandzi że bardzo szybko i ponad to co przybrałam straciłam:sorry: aż się mnie gin na wizycie zapytał czy ja w ogóle coś jem:eek:

Ostatnia edycja:
No właśnie, co z tą kukurydzą??? Ja daję w zupie, bo robię taką samą jak dla nas, tylko mniej solę. Z kuku się Ida trochę dłużej męczy, ale zjada. A pierwszą dostała w wakacje - całą, surową kolbę. Coś tam wtedy nadgryzła, ale oczywiście niewiele.

No i pytanie do streetcomowych - dostałam poczkę z płatkami śniadaniowymi... myślałam, ze tego więcej będzie. Przyszły trzy pudełka po 10 próbek każde, no i te próbki jakieś takie małe mi sie wydają. I teraz nie wiem, jak to rozdawać - jak rozdam po komplecie (3próbki) , to mi niewiele samej na spróbowanie zosatnie ;-), no i co? rozdawać po jednej? Ewa, jak ty robisz, bo mówiłaś, że tez płatki będziesz testować?

Ja też dawałam kukurydzę. Ale popcornu był nie dała ;)

Cwietka, też mi przed chwilą właśnie przyszła paczka. Będę rozdawać po 3 sztuki. Jak napiszę 10 raportów to będzie ohoho i jeszcze trochę. Dam też Puckowi do spróbowania, bo ja owsianki nie lubię, więc akurat nie kusi mnie, żeby sobie zostawić ;) Choć pewnie i tak mi zostanie. Próbki J&J jeszcze mam (to tak jakby ktoś chciał, bo Pucek się do nich coraz częściej dobiera ;)).

reklama
a ja taką zalewaną owsiankę gorącą wodą to nawet bardzo lubiłam na drugie śniadanie, coś w stylu "nes vita"
cwietka nie masz obowiązku rozdawać po trzy możesz rozdać tylko najpaskudniejszy smak a to co najlepsze zostawić sobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry