Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Próbek przyszło 12sztuk z każdego rodzaju czyli 24 próbki i do tego jeden zestaw z 4 tymi kosmetykami w normalnym rozmiarze
ze znajomą teraz wywoływałam na spółkę 500szt za 18gr i wysyłka gratis:-) po niedzieli pewnie już przyjdą

dobrze policzyłam bo mi chodziło o ilość próbek na sztuki a nie na zestawyAluśka, coś chyba nie tak policzyłaś. Z j&j było 12 mini zestawów a każdy zestaw zawierał 4 rzeczy i jeden duży zestaw dla siebie.
czyli na sztuki było ich 24 a jako zestaw 12

dobrze policzyłam bo mi chodziło o ilość próbek na sztuki a nie na zestawyczyli na sztuki było ich 24 a jako zestaw 12
A mi się zdarzyło rozdawać nawet na sztuki gdy czegoś tam koleżanki nie chciały żeby im dawać
Gwiazdeczka współczuję choróbska:-(
Rano dałam mu mleko i włożyłam w kuchni do wózka, siedział może metr ode mnie i pił sobie mleko. Odwróciłam się na jakieś 5 góra 10 sekund i słyszę huk, odwracam się, a Maksiu leży jak długi na kafelkach i płacze. Nie wiem czy wyleciał dołem (tak jakby chciał wyjść) czy górą. Nie słyszałam huku głowy o kafelki ale taki głuchy, wydaje mi się że uderzył wpierw nóżkami. Najważniejsze, że nic się nie stało i tak naprawdę chyba go mocno nie bolało, bo wzięłam go na ręce i poleciałam do męża do łazienki, on go wziął i po 10 sekundach Maksiu patrzył się w lustro i się uśmiechał. Nawet mocno nie płakał, tzn zaczął się taić, ale po chwili przestał płakać, także chyba bardziej się wystraszył. Nauczka dla mnie - przypinać dziecko. Zawsze to robię, ale sądziłam, że skoro pije mleko, głodny po nocy, to ładnie sobie dopije, a ja na 5-10 sek mogę się odwrócić. Oj jak się pomyliłam