Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej a co kukurydzy nie można??/?maluśka już ją jadła - była w mieszance duszonych warzyw, nie miała skutków ubocznych po za co prawda nie do końca strawionymi kawałeczkami
Czy któraś z Was korzystałam z wywoływania zdjęć poprzez allegro?
A ile tych próbek J&J przyszło?
Ewa a co tam masz z tych próbek??
hehehe to ja kukurydzy nie trawię do tej pory ;pMoja Teściowa mówi, że jak wychodzą przy kupie całe kawałki czegoś, to znaczy, że jest na to jeszcze za wcześnie i organizm tego właśnie nie trawi. Coś w tym jest, bo jakiś czas temu było u nas tak z papryką np., a teraz już w ogóle nie ma kawałków.
Moja Teściowa mówi, że jak wychodzą przy kupie całe kawałki czegoś, to znaczy, że jest na to jeszcze za wcześnie i organizm tego właśnie nie trawi. Coś w tym jest, bo jakiś czas temu było u nas tak z papryką np., a teraz już w ogóle nie ma kawałków.
Miałam pisac to samohehehe to ja kukurydzy nie trawię do tej pory ;p

no a u nas kawalki marchewki czasem wychodzą, czy pomidora... no a raczej za wcześnie nie jest. no bo przecież marchewka weszła jako pierwsza :-) wszystko zależy od tego w jakiej postaci ma obiad :/