Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja je
...Nie wiem czy roczek nie bedzie my i chrzestni i jedna koleżanka z córka. Normalnie jak zwykle cholera jasna. No i najlepiej wine zwalić na mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. I to ja sie lecze!!!!!!!!!!!Na Pułaskiego,nie daleko basenu,zaraz obok jest żłobek.
Dziewczyny mam fajna książke. Niestety po angielsku i dosc nieczytelną..Mam jaą w pdf....Jeżeli któraś chce to na mejla posle...Żałuje, ze po angielsku bo bym z niej coś zrobila :-(
Ahoj!
Dziewczyny dziś mam dobry dzień.... bo zadzwoniła pani i zaprosiła mnie na rozmowę o pracęWięc w poniedziałek jadę do Krakowa, teraz wszystko zalezy do tego jak mocno będziecie trzymać kciuki
A tak właściwie pewnie znów nie dostanę pracy ale milo że oddzwonili
![]()
wrrr już któryś raz mi się to zdarza że wysyłam i nic nie dochodziAluśka nie dostalam priva od CiebieJa je
stem tak wkurzona, że...Nie wiem czy roczek nie bedzie my i chrzestni i jedna koleżanka z córka. Normalnie jak zwykle cholera jasna. No i najlepiej wine zwalić na mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. I to ja sie lecze!!!!!!!!!!!

zaraz potem daje mi buzi
.. Zrobiłam porządek też z zabawkami. Matko ile tego było
! Oddałam część kumpeli. Nagadać się nie mogłyśmy
. Kumpela już jak zacznie gadać to skończyć nie może he he, urok cyganki chyba, gadać bez przerwy
.
:-(. Matko co się dzieje
? Chyba muszę zmienić miejsce zakupów.