• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

amerykany to takie okrągle ciastka (tzn. większe niż normalne ciastka i ciasto takie bardzo "plackowe" - nie umiem wyjaśnić inaczej:-)). są pieczone na amoniaku i stąd smród przy pieczeniu. ale są pyszne. w cukierniach sprzedawane jak np. drożdzówki itp.

reklama
hej

gosia zaraz wrzucę na kulinarny

cwietka ja też często robie polędwiczki z jabłkami. Wprawdzie nie widziałam przepisu ewy, ale te co ja robię są pyszne więc będzie dobry obiadek:)

ja nadal jestem wściekła na S. Nie odezwę się do niego chyba przez cały tydzień! Normalnie taka zła to już dawno nie byłam:angry:

Hejka.;-)
Noc wspaniała znowu! Jak dobrze się wyspać:-).
Wczoraj jak wróciłam od mamy to zastałam nieziemski widok:szok:. M dla świętego spokoju pozwolił chłopakom podrzeć na drobne karton:baffled:. Wyobraźcie sobie jak wyglądał pokój! Cisza i spokój i w środku dzieci rozwalające karton na drobne!

Olcia to Ci musiał zajść za skórę chłop. Cóż takiego zmalował.

Dziękuję za trzymanie kciuków! Kandydatów jest ponad 100 ale zobaczymy jutro.

Krolcia a czy dla świętego spokoju też posprzątał po dzieciach??

Olcia cóż on takie zmalował?

Nie mam dzisiaj dziewczyny dobrego humoru. Dzisiaj o 10 zdechła moje ukochana suczka. Zauważyliśmy powiększone węzły chłonne w czwartek, w sobotę byliśmy u weterynarza, dostała 4 zastrzyki na zapalenie i gdyby się nie poprawiło mieliśmy przyjechać dzisiaj rano o 9. Niestety nie poprawiło się... diagnoza - białaczka. Nie miała szans... była z nami wiele cudownych lat, ale wiele mogła jeszcze przeżyć. Mieszkała wśród nas w domu, była traktowana jak członek rodziny a teraz pozostała pustka.

Hello dziewczynki

Kurcze jak fajnie wyglądają suwaczki roczniaczków :-) Jeszcze nie dawno miały kilka miesięcy a tu już pisze że rok heheh fajnie :-)

Ach i nudna niedziela się zapowiada,jutro idę do kontroli z Miko o ile dostanę się do lekarza oczywiście :/ Mam nadzieję że gardełko ok.

Wiolcia baardzo mi przykro :-(
A ja szale z filmikami. Ogladam fotki swoje z Lolkiem. MNÓSTWO mam ja plus Lolo, ja plus Fifi juz mniej ;-) Za to Fifi plus Lolo :szok: No ale w sumie ja obejrzałam fotki moje z Lolem z dwóch lat :-p A teraz jakoś powiem Wam, że lubie"wygladać" na fotce ;-) a wtedy nie przywiązywałam do tego uwagi :-p Więc wole jedno konkretne niż 100 z których sie nie nadaja na widok publiczny ;-) He he he he he.

Krolcia a co to wyspanie się???
Olcia jej co Ten Twój Man wymyślił???

witam ale dzis znów mam nerwa na meza ale juz nie bede smecic
Bodzinka jakbym czytała o sobie. wiesz ze u mnie przed roczkiem tez była jedna wielka "kicha" ale chciała zeby przynajmniej mały był zadowolony i zacisłam zeby i miałam w nosie ze łaskawi tesciowie sie nie zjawili. napewno pomimo wszystkich problemów urodzinki beda udane

Hejo:)

Niuńka śpi - w kooońcu bo godzine zajęło jej zasypianie........ale W. ma gościa - kuzyna od wczoraj więc tak hałasowali mimo mojego upominania ze ciągle ją rozpraszali:wściekła/y:teraz też ciagle jakiś huk to krzyk wrrr

olcia co jest???:sorry:

To ja dla odmiany mam póki co rozejm z M hehe:laugh2:pewnie nie na długo bo my jak ogień i woda:-D

Ja dzis na obiad tylko rosołek bo po południu idziemy na imieniny do szwagra:tak:

Bodzia mi sie wydaje ze masz całe mnóstwo zdjęc z dziećmi:) ja mam dosłownie kilka ale ja unikam obiektywu, w innym wypadku mam za dużo kasowania:sorry:

Wiolcia rany ale mi przykro:(((( wiem dokładnie co czujesz....jak mi zdechła moja ukochana sunia która miałam całe dzieciństwo od 12 r.ż przez 12 lat!!! to jak zdechła to az wziełam dwa dni wolnego w pracy bo nie byłam w stanie nic robić:((( a jak ją chowalismy to tak wyłam że moja mama mnie uciszała mówiąc żebym sie uciszyła bo sasiedzi pomyśla że tu ojca chowamy nie psa:confused2:

Ostatnia edycja:
Sarka a czemu Ty unikasz obiektywu?? Taka laska :-)
Wyobraz sobie, ze z Lolkiem mam więcej :-p He he he he.
Gwiazdeczka juz mam to w nosie. Przykro mi tylko, że się wine na mnie zwala ale w sumie...Świadczy to tylko o nich. Ale najprawdopodobniej z rodziny nie będzie nikogo :-p
Lenistwo.............Mmmmm..Chłopaki siedza koło mnie i rysują:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry