• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego dla roczniaków :*****
Mam nadzieję, że imprezy się udały :tak:

Ja dziś prawie cały dzień miałam zalatany, dlatego dopiero teraz mogłam poczytać co się od wczoraj działo na forum.

reklama
Hej!
JA też po imprezce, imieninowej dla odmiany;-) Wyżerka była, że hej, więc na wagę nawet nie wchodzę...przez tydzień:sorry2:
Młody dziś w ogóle nie spał w ciągu dnia:eek: No nie dało się go uśpić, chyba mu było szkoda - tak spać w gościach.

Ewa, Kaczucha - Torty świetne:tak:

Bodzia - szalejesz z tym wspominkami:-D Fajny filmik, jak wszystkie twoje zresztą:tak:
Olcia - ja mam sprawdzony przepis na śląskie (uwielbiam:tak::tak::tak:) proporcje - 3/4ziemniaków i 1/4 mąki ziemniaczanej, jajka (zależnie od ilości). Zwykłej mąki nie dodaję. Wychodzą sprężyste, takie prawdziwe domowe śląskie, mmmmmm, pycha:tak:

witam
ciekawe jak imrpezki... najlepszego dla solenizantów...
my za tydzien
dzisiaj zrobilam wstepne zakupy, zaliczyłam galerię z Paulinką w nadziei ze sie sfotografuje z Mikołajkiem a ona wolała isc na lody, frytki i pojezdzic po ruchomych schodach...
musze sobie dobrze rozplanowac co w jaki dzien uszykuje to moze obedzie sie od brania dnia wolnego w piatek..
ewa super torcik
Bodzia fajnie ze juz macie imprezka za sobą....

a ja nie wiem co robic bo ta wysypka Ali to mi mało na alergiczną wygląda, nie wiem czy ni epojde do innej lekarki a moze na pogotowie ???
rany teraz to najlepiej miec doktorat ze wszystkiego i liczyc na siebie...:-(

właśnie wyszli goście (siorka z mężem i dzieciakami)...

wiecie co, te kluski jak je podałam wieczorem (podsmażyłam na masełku) to były zupełnie inne niz na obiad....takie właśnie sprężyste, a nie rozlazłe jak wcześniej. O wiele lepsze. I wszystkim smakowały bardzo...dziwne to strasznie

wypiłam dwa desperadosy i zastanawiamy się z mężem co zrobić z tak fajnie rozpoczętym wieczorkiem... pewnie jakiś film...

Ostatnia edycja:
Witam się i ja
na szybciocha, bo maluśka niedługo się chyba już zbudzi, ja wczoraj poleżałam tylko chbya pół godzinki, ale leki działają i już jest lepiej, tylko że dziś to się przymuszam do leżenia maxymalnie, no ale jest mama i nie chcę jej dać do zrozumienia że cośkolwiek się dzieje.
imprezka w miarę udana, goście dopisali, jedzenie smakowało, tort był kupiony, maluśka zachowywała się w miarę grzecznie, więc chyba impra zaliczona. ale w sumie cieszę się że już po wszystkim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry